Skip to main content

Η απόφαση του Ρέμου και τα σενάρια

Όσο το μπάχαλο στην ΕΠΟ συνεχίζεται και ο Σοφοκλής Πιλάβιος εξακολουθεί να φάσκει και να αντιφάσκει, στον Ηρακλή καλούνται να συνεχίσουν να ασχολούνται ολοένα και περισσότερο με την... επόμενη μέρα.

 

Όσο το μπάχαλο στην ΕΠΟ συνεχίζεται και ο Σοφοκλής Πιλάβιος εξακολουθεί να φάσκει και να αντιφάσκει, όσο εκκρεμεί η απόφαση του CAS αλλά και το αποτέλεσμα της καταγγελίας στην UEFA κατά την ελληνικής ομοσπονδίας και του προέδρου της, στον Ηρακλή καλούνται να συνεχίσουν να ασχολούνται ολοένα και περισσότερο με την... επόμενη μέρα. 
 
Προς το παρόν ενδιαφέρον για αυτήν επίσημα έχει δείξει μόνο ο Ανδρέας Παντελή, ο οποίος επιμένει να λέει πως έχει την ικανότητα και δυνατότητα να αναλάβει τις τύχες των κυανόλευκων. Για το αν έχει και τα χρήματα θα φανεί, αλλά όπως και να έχει,την απόφαση για το αν αναλάβει δεν θα την πάρουν τα μέλη της διοίκησης Πρωτοδικείου, παρά το ότι έχει καθημερινές επαφές μαζί τους. Την απόφαση θα την πάρει μόνο ο Αντώνης Ρέμος, ως μεγαλομέτοχος που είναι της ΠΑΕ Ηρακλής. Αν ο Ρέμος πεισθεί από τις προθέσεις του Παντελή και την εγγυτική επιστολή που ζήτησε από τον Κύπριο επιχειρηματία, τότε θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για ένα νέο προσύμφωνο συνεργασίας, που θα αφορά και τις μετοχές. Λέω νέο γιατί και πέρσι οι δύο πλευρές είχαν ανακοινώσει από κοινού ότι έχουν προσύμφωνο, αλλά αυτό δεν ίσχυσε ποτέ, με τον Παντελή να αποχωρεί τελικά από την ομάδα. 
 
Αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Κύπριου, δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν εξελίξεις αναφορικά με τα άλλα δύο σενάρια που έχουν... κυκλοφορήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα και για τα οποία είχαμε αναφερθεί πριν από λίγο καιρό. 
 
Το ένα από τα δύο μάλιστα φαίνετα ήδη να έχει προχωρήσει και εφόσον πραγματοποιηθεί ίσως προκαλέσει αίσθηση στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Προς το παρόν όμως είναι σενάριο και καλά θα κάνουμε να περιμένουμε. 
 
Όσο για τις σημερινές δηλώσεις του Σοφοκλή Πιλάβιου, για ακόμα μία φορά καταλάβαμε για το πόσο “πρόβατα” μας περνά. Κάνει ό,τι θέλει, δηλώνει ό,τι θέλει και όλα κυλούν καλά για τον ίδιο και το ελληνικό ποδόσφαιρο...