Skip to main content

Η αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού - Εκτός ο Κάνιας

Ο Ισπανός μέσος προπονήθηκε κανονικά σήμερα χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, ωστόσο,δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση

Με μία προπόνηση στην Τούμπα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Βλάνταν Ίβιτς στην τελευταία προπόνηση, όπως συνηθίζει πριν από κάθε αγώνα, επικεντρώθηκε στην τακτική προσέγγιση της ομάδας του τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Στο τελευταίο σκέλος του προγράμματος οι παίκτες του Δικεφάλου δούλεψαν στην αντιμετώπιση και εκμετάλλευση των στημένων φάσεων.

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Σέρβος προπονητής είναι οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάτσε, Σάκχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ενρίκε, Κάμπος, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς και Αθανασιάδης.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας ο οποίος είναι ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο αλλά και οι Ευθύμης Κουλούρης, Δημήτρης Πέλκας, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Αχιλλέας Πούγγουρας και Δημήτρης Χατζηισαΐας.

Ο Ισπανός μέσος προπονήθηκε κανονικά σήμερα χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, ωστόσο, δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.