Skip to main content

Η αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει Παναιτωλικού-Μέσα και ο Πρίγιοβιτς (video)

Εκτός αποστολής για τον αυριανό αγώνα του Δικεφάλου έμειναν οι Γλύκος,Λέοβατς,Μάτος,Τσίμιροτ και Αθανασιάδης για να πάρουν ανάσες ενόψει της συνέχειας

Στον τομέα της τακτικής και των στημένων φάσεων επικεντρώθηκαν ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν τον αυριανό επαναληπτικό του κυπέλλου κόντρα στον Παναιτωλικό.

Στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού είναι για πρώτη φορά και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, η οποία έχει αρκετές αλλαγές καθώς εκτός αυτής έμειναν οι Γλύκος, Λέοβατς, Μάτος, Τσίμιροτ και Αθανασιάδης ώστε να πάρουν ανάσες ενόψει των συνεχόμενων αγώνων που ακολουθούν.

Σε ό,τι αφορά στο ιατρικό, οι εξετάσεις του Λάζαρου Λάμπρου (ισχίο) ήταν καθαρές και ο ποδοσφαιριστής τις επόμενες μέρες αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Την αποστολή του Δικεφάλου απαρτίζουν οι: Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Δεληγιαννίδης, Κίτσιου, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Χαρίσης, Σάκχοφ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Δημητριάδης, Μυστακίδης, Κάμπος, Περέιρα, Πρίγιοβιτς και Κουλούρης.

Αντίθετα, ο Μάκης Χάβος καταστρώνει τα πλάνα του για τη ρεβάνς μη έχοντας στη διάθεσή του τους Γιώργο Κούσα, Γουίλσον Καμαβουάκα και Μάρκο Μαρκόφσκι.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος αμυντικός ταλαιπωρείται από ίωση ενώ ο Κογκολέζος αμυντικός νιώθει ενοχλήσεις στη μέση και έμειναν στο Αγρινίο ενώ τέλος ο Σέρβος επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής για λόγους τακτικής.

Την αποστολή του Τίτορμου απαρτίζουν οι:

Κουτρομάνος, Μαλής, Ροντρίγκες, Μουνιός, Ρόσα, Κλέσιο, Μάκος, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Μύγας, Κολοβούρης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαννιώτης, Λόπες, Χαντάκιας, Κυριακίδης και Βασιλούδης.