Skip to main content

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για την πρεμιέρα με Λεβαδειακό, εκτός ο Κλάους

Οι παίκτες του Δικεφάλου προπονήθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας και το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στη συνολική τακτική συμπεριφορά

Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε μόλις δύο μέρες στη διάθεσή του προκειμένου να δουλέψει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ωστόσο, η πίεση χρόνου είναι η ιστορία της μέχρι τώρα παρουσίας του στον ΠΑΟΚ.

Το πρωί του Σαββάτου (19.08), λοιπόν οι παίκτες του Δικεφάλου προπονήθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας και το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στη συνολική τακτική συμπεριφορά που πρέπει να έχει η ομάδα κόντρα στον Λεβαδειακό.  Παράλληλα, το τεχνικό τιμ επικεντρώθηκε και στην αντιμετώπιση και εκμετάλλευση των στημένων φάσεων.

Ο Κλάους Αθανασιάδης παρότι αρχικά είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή, τελικά αποφασίστηκε να μείνει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρωθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησής του στη Μακάμπι Χάιφα.

Ο Πέδρο Ενρίκε αισθάνθηκε μια ενόχληση στο γόνατο από χτύπημα που δέχτηκε κόντρα στην Έστερσουντς και προφυλάχθηκε στο τελευταίο κομμάτι του προγράμματος, ωστόσο συμμετέχει κανονικά στην αποστολή. Στη διάθεση του Λουτσέσκου δεν βρίσκεται ο τιμωρημένος Λέο Μάτος και οι τραυματίες Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας , Δημήτρης Πέλκας , Ντοριάν Λεβέκ , Γιάννης Μυστακίδης , Παναγιώτης Γλύκος .

Για τη Λιβαδειά θα ταξιδέψουν οι: Ρέι , Πασχαλάκης , Λέοβατς , Κωνσταντινίδης , Πούγγουρας , Βαρέλα , Κρέσπο , Μαλεζάς , Σάκχοφ , Τσίμιροτ , Κάτσε , Μπίσεσβαρ , Κάμπος , Ενρίκε , Λημνιός , Μακ , Πρίγιοβιτς , Κουλούρης