Skip to main content

Η Τροχαία Θέρμης ζητάει πληροφορίες για θανατηφόρο τροχαίο

Καλούνται πολίτες που τυχόν γνωρίζουν τις συνθήκες ατυχήματος που στοίχισε τη ζωή 21χρονης, να επικοινωνήσουν με τις Αρχές.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκη απευθύνεται στο κοινό και ζητεί από πολίτες που τυχόν γνωρίζουν, στοιχεία για το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στις 5 Φεβρουαρίου και είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο μίας γυναίκας 21 ετών.

Πιο συγκεκριμένα, η ΓΑΔΘ ζητάει πληροφορίες για το αυτοκίνητο που θεωρείται ότι πιθανόν προκάλεσε το θανατηφόρο ατύχημα της 5ης Φεβρουαρίου, όταν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, χρώματος ασημί, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε πληροφοριακή πινακίδα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό 21χρονης γυναίκας, απογευματινές ώρες της 05-02-2016 στο 12ο χλμ της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανίων.

Η αστυνομική έρευνα κατέδειξε ότι το παραπάνω όχημα που οδηγούσε η 21χρονη, έφερε ίχνη σύγκρουσης στην πίσω δεξιά πλευρά, από άλλο όχημα, αγνώστων στοιχείων κυκλοφορίας.

Όσοι γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες του παραπάνω δυστυχήματος, τυχόν στοιχεία του υπαίτιου οχήματος ή του οδηγού του, καλούνται να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, το οποίο διενεργεί την προανάκριση, στο τηλέφωνο: (2310-028560), ή στο τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης (100).