Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Ακόμη ένα υψηλό σκορ στο ΟΑΚΑ

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ

Γεμάτο πρόγραμμα και στη σημερινή ημέρα, όπου υπάρχει δράση σε αρκετές χώρες της Ευρώπης στο ποδόσφαιρο, ενώ συνεχίζονται τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα. Θα μας απασχολήσουν αγώνες σε Αγγλία και Τουρκία, όπως επίσης και το δεύτερο ματς του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr!

Over στο ΠΑΟ -Ρεάλ

Ξεκινάμε τις προβλέψεις πάμε στοίχημα με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης. Ονειρεμένη αφετηρία έκανε την Τρίτη ο Παναθηναϊκός, που διέλυσε 95-67 τη Ρεάλ αποδίδοντας κατά διαστήματα το απόλυτο μπάσκετ. Ξεκίνησε το ματς με το απίστευτο 20-0, είχε έναν μαγικό Νικ Καλάθη, που τελείωσε με 16 ασίστ, επίδοση ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης, από κοντά και ο Τζέιμς των 25 πόντων. Τραγική η Ρεάλ, δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης, δεν είχε τον τρόπο να διαχειριστεί την πίεση του Παναθηναϊκού και της κερκίδας, ήταν ιδιαίτερα άστοχη και ουσιαστικά παράτησε το ματς μετά το 25'. Με την ψυχολογία στα ύψη, οι πράσινοι είναι φαβορί και σήμερα, ωστόσο βάσει λογικής η Ρεάλ θα παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική. Σοφή επιλογή από τον αγώνα το Over 162.5 διότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει πάλι έντονα στην επίθεση οδηγούμενος από τον καταπληκτικό Καλάθη και η Ρεάλ θα είναι πιθανότατα πιο εύστοχη. Επιλογή λοιπόν το Over 162.5 σε απόδοση 1.91.

Προβάδισμα σε Φενέρμπαχτσε

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε – Μπεσίκτας για το Κύπελλο Τουρκίας. Πρόκειται για αγώνα ρεβάνς της ημιτελικής φάσης, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2 στο πρώτο ματς στην έδρα της Μπεσίκτας. Με δεδομένο ότι αντίπαλος στον τελικό θα είναι η θεωρητικά αδύναμη Ακίσασπορ, που έκανε την έκπληξη κόντρα στη Γαλατασαράι, ο νικητής του ζευγαριού Φενέρμπαχτσε – Μπεσίκτας αποκτά το απόλυτο προβάδισμα για την κατάκτηση του τροπαίου. Η Φενερμπαχτσέ μετά από αρκετά χρόνια διψά για μια διάκριση και μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα έχει ελαφρύ προβάδισμα, εντός έδρας πάντα έχει τον πρώτο λόγο. Αμφότερες οι ομάδες έρχονται από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ωστόσο η Φενέρ δείχνει να δίνει περισσότερη σημασία στο Κύπελλο, ποντάρουμε στη δύναμη της έδρας και κρατάμε το 1 (DNB) σε απόδοση 1.85 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Goal / Goal στην Αγγλία

Κλείνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Μπλάκμπερν – Πιτέρμπορο για την Α' Αγγλίας. Πρόκειται για συνάντηση στο πλαίσιο της 44ης αγωνιστικής της Α' Ισπανίας ανάμεσα σε δύο ομάδες διαφορετικής δυναμικής. Η Μπλάκμπερν βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης και παλεύει για την απευθείας άνοδο στην Τσάμπιονσιπ, βρίσκεται στο -3 απ' την πρωτοπόρο Γουίγκαν, στο +5 απ' την τρίτη Σριούσμπερι. Έρχεται από δύο σερί ισοπαλίες, η δεύτερη εκ των οποίων το εκτός έδρας 1-1 με την Μπρίστολ Ρόβερς, εντός έδρας σκοράρει σχεδόν πάντα, δεν είναι ιδιαίτερα σταθερή αμυντικά. Υποδέχεται την Πιτέρμπορο, που βρίσκεται στην 9η θέση και το -3 απ' τις θέσεις των πλέι οφ ανόδου, έρχεται από δύο διαδοχικές ήττες, βρήκε δίχτυα στις τελευταίες εφτά εξόδους της (1-3-3). Θεωρούμε ότι αμφότερες οι ομάδες μπορούν να σκοράρουν, επιλέγουμε G/G σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.