Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Αξία στη νίκη της Αργεντινής (vids)

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ρωσίας

Λίγα πράγματα από πλευράς θεάματος μας χάρισε χθες, Τετάρτη, το Παγκόσμιο, ελπίζουμε σήμερα να δούμε να δούμε περισσότερα πράγματα. Η αναμέτρηση Αργεντινή – Κροατία στις 21:00 ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Πέμπτης (21/06), στις 15:00 η Δανία κοντράρεται με την Αυστραλία, ενώ στις 18:00 η Γαλλία θα ψάξει τη δεύτερη νίκη της στη διοργάνωση, αντιμετωπίζοντας το Περού. Στοιχηματικά θα μας απασχολήσουν και οι τρεις αγώνες, πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις Μουντιάλ του Betarades.gr.

Κερδίζει η Αργεντινή

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Αργεντινή – Κροατία. Μία από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της πρεμιέρας ήταν η "αλμπισελέστε", ήταν θεωρητικά το φαβορί απέναντι στην Ισλανδία, ωστόσο δεν έδειξε καλό πρόσωπο και περιορίστηκε στην ισοπαλία (1-1), ενώ ο Λιονέλ Μέσι αστόχησε σε πέναλτι στο 64', χάνοντας την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Προβληματική η εμφάνιση των Αργεντίνων, δεν έπεισαν σε καμία περίπτωση, σήμερα ο Σαμπάολι αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, καθώς γνωρίζει ότι σε περίπτωση μη νίκης, το φάσμα του αποκλεισμού θα είναι κάτι περισσότερο από ορατό. Η Κροατία, από την πλευρά της, την 1η αγωνιστική λίγα προβλήματα αντιμετώπισε κόντρα στη Νιγηρία, σημείωσε από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο και έφτασε με σχετική άνεση στην τελική επικράτηση. Στα του σημερινού αγώνα, οι Αργεντίνοι παίζουν με την πλάτη στον τοίχο, περιθώρια για νέα απώλεια δεν υπάρχουν και έχει αξία να επιλέξουμε τον "άσσο", τον οποίο βρίσκουμε στο 2.19.

Ανώτερη η Γαλλία

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Γαλλία – Περού. Οι "τρικολόρ" δυσκολεύτηκαν στην πρεμιέρα με την Αυστραλία, τέλος καλό όλα καλά, όμως, για αυτούς, καθώς ο στόχος επετεύχθη, επικρατώντας με 2-1. Προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντουάν Γκριζμάν στο 58', ισοφαρίστηκαν τέσσερα λεπτά αργότερα και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 80', μετά από όμορφη ενέργεια του Πολ Πογκμπά, ο οποίος είχε και την τύχη με το μέρος του, καθώς η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό πριν καταλήξει στα δίχτυα. Οι Περουβιανοί, από την άλλη πλευρά, αν και ήταν καλύτεροι από τη Δανία, "πλήρωσαν" την αστοχία τους στην τελική προσπάθεια, έχασαν και πέναλτι, με αποτέλεσμα να ηττηθούν με 0-1. Στο δια ταύτα, η Γαλλία διαθέτει ποιοτικότερο σύνολο από τους σημερινούς αντιπάλους της, απαλλαγμένη από το άγχος της πρεμιέρας μπορεί να αποδόσει καλύτερα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στους Αυστραλούς και να πάρει σχετικά εύκολα την νίκη. Θα επιλέξουμε τον "άσσο" με χάντικαπ -1, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.15 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Γαλλίας με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν επικρατήσει με διαφορά ενός γκολ, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται).

Μπορεί η Αυστραλία

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά για τα σημερινά παιχνίδια του Μουντιάλ, με τον αγώνα Δανία – Αυστραλία. Οι Δανοί στην πρεμιέρα κέρδισαν το Περού, ωστόσο αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα και δεν έπεισαν με την εικόνα τους. Είδαν τους αντιπάλους τους να αστοχούν σε πέναλτι και να χάνουν αρκετές ευκαιρίες, τους κράτησε "όρθιους" ο τερματοφύλακάς τους, Κάσπερ Σμάιχελ, το γκολ του Πόουλσεν στο 59' αποδείχθηκε αρκετό για να τους χαρίσει τους τρεις βαθμούς. Η Αυστραλία, από την άλλη πλευρά, ήταν ανταγωνιστική στην πρεμιέρα απέναντι στην Γαλλία, έβαλε δύσκολα στους ποδοσφαιριστές του Ντιντιέ Ντεσάμπ, ήταν και άτυχη στο τέλος και ηττήθηκε με 1-2. Ωστόσο, με την παρουσία της έδειξε ότι μπορεί να σταθεί απέναντι σε κάθε αντίπαλο, θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην μη πειστική Δανία και θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.93.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο με τις αναλύσεις και τις στοιχηματικές εκτιμήσεις για τα σημερινά παιχνίδια του Μουντιάλ:

Δανία – Αυστραλία

Γαλλία – Περού

Αργεντινή – Κροατία