Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Με Ισπανία και Πορτογαλία (videos)

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ρωσίας

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο πλέον έχει μπει στην 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Στις 15:00 η Πορτογαλία αντιμετωπίζει το Μαρόκο, στις 18:00 η Ουρουγουάη κοντράρεται με τη Σαουδική Αραβία, ενώ η "αυλαία" κλείνει στις 21:00 με το παιχνίδι Ιράν – Ισπανία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Vistabet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην χώρα μας.

Κερδίζει η Πορτογαλία

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με τον αγώνα Πορτογαλία – Μαρόκο. Οι Πορτογάλοι στην πρεμιέρα τους στη διοργάνωση δεν έδειξαν το στιβαρό αμυντικά πρόσωπο στο οποίο μας είχαν συνηθίσει με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο, ωστόσο είχαν τον Ρονάλντο σε εξαιρετική κατάσταση, με τον αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης να σημειώνει τρία τέρματα και να οδηγεί την ομάδα του στην ισοπαλία 3-3 κόντρα στην Ισπανία. Από την άλλη πλευρά, το Μαρόκο αν και κυριάρχησε στο ματς με το Ιράν, στο 64% ήταν η κατοχή της μπάλας υπέρ του, όχι μόνο δεν κατάφερε να κερδίσει, αλλά έχασε τα πάντα στις καθυστερήσεις, με το αυτογκόλ του Μπουχαντούζ στις καθυστερήσεις να δίνει τη νίκη στους Ιρανούς (0-1). Όσο για τη σημερινή αναμέτρηση, δεν χωρά αμφιβολία ότι οι Ίβηρες έχουν τον πρώτο λόγο, είναι πολλά επίπεδα πάνω από τους αντιπάλους τους και μπορούν να επιβεβαιώσουν τον "άσσο" σε απόδοση 1.75.

Με τα γκολ στο "Rostov Arena"

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Ουρουγουάη – Σαουδική Αραβία. Η "σελέστε" στην πρεμιέρα τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Αίγυπτο, Καβάνι και Σουάρες έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά επέμεινε μέχρι το τέλος και κατάφερε να πανηγυρίσει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς χάρη στο τέρμα του Χιμένες στο φινάλε, από στατική φάση. Στον αντίποδα, η Σαουδική Αραβία ήταν τραγική κόντρα στη Ρωσία, δεν... εμφανίστηκε στο γήπεδο και ηττήθηκε 5-0. Σαν να μην έλειπε αυτό, ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας τα "έχωσε" στους ποδοσφαιριστές, ενώ κατονόμασε τρεις από αυτούς ως τους βασικούς υπεύθυνους για τον διασυρμό: τον τερματοφύλακα Αλ Μαϊούφ, τον αμυντικό Ομάρ Χασάουι και τον επιθετικό Αλ Σαλάουι! Στοιχηματικά, οι Σαουδάραβες δύσκολα θα καταφέρουν να ανακόψουν τις επιθετικές ενέργειες των Ουρουγουανών, Σουάρες και Καβάνι δεν μπορούν να είναι τόσο άστοχοι, όσο στο ματς με την Αίγυπτο, επιλογή θα αποτελέσει το Over 3 γκολ σε απόδοση 2.05 (Ασιατικό σύνολο γκολ, το στοίχημα επιβεβαιώνεται αν σημειωθούν περισσότερα από τρία τέρματα. Αν επιτευχθούν τρία γκολ ακριβώς, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται).

Εύκολα η Ισπανία

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με τον αγώνα Ιράν – Ισπανία. Οι τυπικά γηπεδούχοι, στην πρεμιέρα αντιμετώπισαν το Μαρόκο, λίγες ήταν οι φορές που πέρασαν τη... σέντρα, ωστόσο κατάφεραν να "κλέψουν" τη νίκη (1-0), με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις. Η "φούρια ρόχα", από την πλευρά της, αντιμετώπισε την Πορτογαλία, απέδωσε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, έδειξε ότι μπορεί να φτάσει ψηλά στη διοργάνωση, ωστόσο ο "σεληνιασμένος" Κριστιάνο Ρονάλντο και οι "γκέλες" του Ντε Χέα, την περιόρισαν στον βαθμό της ισοπαλίας (3-3). Σήμερα, βέβαια, οι παίκτες του Ιέρο μπορούν να φτάσουν σε μία εύκολη νίκη, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με το Ιράν, αξίζει να ρισκάρουμε και να πάμε με το Ισπανία -2 σε απόδοση 2.20 (-2 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Ισπανίας με τρία ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν κερδίσει με διαφορά δύο τερμάτων, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται).

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο με τις αναλύσεις και στις στοιχηματικές εκτιμήσεις για τα σημερινά παιχνίδια του Μουντιάλ:

Πορτογαλία – Μαρόκο

Ουρουγουάη – Σαουδική Αραβία

Ιράν – Ισπανία