Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Με Παναιτωλικό και Ίντερ σήμερα

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για τη δράση στις εμβόλιμες αγωνιστικές σε Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία

Συνθήκες Σαββατοκύριακου έχουμε από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, όπου η δράση είναι πλούσια. Υπάρχουν εμβόλιμες αγωνιστικές σε Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία, σέντρα στο Κύπελλο Ελλάδας, όπως επίσης και στα Κύπελλα των περισσότερων ευρωπαϊκών χωρών. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Δε χάνει ο Παναιτωλικός

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Ξάνθη – Παναιτωλικός, όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 1.78 στη Novibet. Οι Θρακιώτες έρχονται απ’ το εκτός έδρας δίκαιο 1-0 κόντρα στον Λεβαδειακό, σ’ ένα ματς όπου δεν είχαν τρόπο να προκαλέσουν προβλήματα στον αντίπαλο. Παρουσίασε δυσλειτουργία η ομάδα του Ράσταβατς στο επιθετικό κομμάτι, υπέστη την πρώτη ήττα της σεζόν, σήμερα κάνει πρεμιέρα στο Κύπελλο κόντρα σε μια «σφιχτή» ομάδα όπως ο Παναιτωλικός. Μόλις δύο βασικοί έμειναν εκτός αποστολής για την Ξάνθη (Φλίσκας, Γέντριτσεκ), τη στιγμή που ο Παναιτωλικός πηγαίνει στη Θράκη με την ίδια αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Οι Αγρινιώτες ήταν πολύ καλοί αμυντικά για περίπου 70 λεπτά, δεν επέτρεψαν στον ποιοτικότερο αντίπαλο να απειλήσει, μια στιγμή αδράνειας του υποχρέωσε σε ήττα. Θα γίνουν αλλαγές απ’ τον Χάβο σήμερα, όμως θεωρούμε ότι ο συμπαγής Παναιτωλικός μπορεί να πάρει αποτέλεσμα.

Παίρνει αποτέλεσμα η Άουγκσμπουργκ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Άουγκσμπουργκ – Λειψία, όπου επιλέγουμε το 1Χ σε απόδοση 1.91. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα ανάμεσα σε δύο ομάδες που μετρούν από 7 πόντους. Η Άουγκσμπουργκ ξεκίνησε τη σεζόν με εκτός έδρας ήττα απ’ το Αμβούργο (1-0), όμως πορεύεται αήττητη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, έρχεται από δύο σερί νίκες επί των Κολωνίας (3-0) και Άιντραχτ Φρανκφούρτης (1-2). Σήμερα υποδέχεται τη Λειψία που πορεύεται αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης (2-2-0), έρχεται από δύο σερί ισοπαλίες με γκολ (1-1 με Μονακό και 2-2 με Γκλάντμπαχ). Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι μπορούν να προστατεύσουν την έδρα τους και ποντάρουμε στο 1Χ.

Συνεχίζει να κερδίζει η Ίντερ

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Μπολόνια – Ίντερ, όπου επιλέγουμε το -1 Ίντερ σε απόδοση 2.05 (Σε περίπτωση που η Ίντερ κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ τότε παίρνετε όλο το ποσό. Εάν η Ίντερ κερδίσει με ένα γκολ τότε επιστρέφονται τα χρήματα που ποντάρατε). Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α’ Ιταλίας.

Η Μπολόνια έχει ξεκινήσει μάλλον «μουδιασμένα» τη νέα σεζόν, καθώς μετράει μόλις μια νίκη στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Πήρε τέσσερις πόντους με Τορίνο (1-1) και Μπενεβέντο (0-1), όμως δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστική κόντρα σε Νάπολι (0-3) και Φιορεντίνα (2-1). Σήμερα υποδέχεται τη σούπερ φορμαρισμένη Ίντερ, η οποία έχει ξεκινήσει «φουριόζα» τη χρονιά με 4/4 νίκες, έχοντας δεχτεί μόλις 1 γκολ και σκοράροντας τουλάχιστον 2 σε κάθε μία εξ αυτών. Θεωρούμε ότι οι «νερατζούρι» δε θα έχουν πρόβλημα σήμερα στην Μπολόνια, επιλέγουμε το -1 Ίντερ (ασιατικό χάντικαπ).

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.