Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Με τα γκολ στο Γερμανία - Σουηδία (videos)

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας

Πολύ ενδιαφέροντα και ενδεχομένως καθοριστικά για την πρόκριση στην επόμενη φάση παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό (23/06) πρόγραμμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Στις 15:00 το Βέλγιο αντιμετωπίζει την Τυνησία, η δράση συνεχίζεται στις 18:00 με την αναμέτρηση Νότιος Κορέα – Μεξικό και ολοκληρώνεται στις 21:00 με τον αγώνα Γερμανία – Σουηδία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες 2018.

Υπό πίεση η Γερμανία

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από το τελευταίο χρονικά παιχνίδι του Σαββάτου, αυτό ανάμεσα στη Γερμανία και τη Σουηδία. "Γκέλαραν" τα "πάντσερ" στην πρεμιέρα, καθώς ηττήθηκαν με 0-1 από το Μεξικό. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 35', θα μπορούσαν να δεχθούν κι άλλο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στο β' μέρος πίεσαν ασφυκτικά, ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 25 τελικές, αλλά η ισοφάριση δεν ήρθε ποτέ. Οι Σκανδιναβοί, από την πλευρά τους, αντιμετώπισαν τη Νότιο Κορέα στην πρεμιέρα, ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έχασαν ορισμένες πολύ καλές ευκαιρίες, πήραν τελικά τους τρεις βαθμούς χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκράνκβιστ στο 65'.
Η Γερμανία στο παιχνίδι με το Μεξικό παρουσιάστηκε χωρίς μεγάλη συγκέντρωση, έκανε λάθη στην άμυνα, ίσως και να υποτίμησε την αντίπαλό της. Σήμερα αγωνίζεται υπό πίεση, δύσκολα δε θα σκοράρει για δεύτερο διαδοχικό ματς, οι αναμετρήσεις της με τη Σουηδία έχουν "παράδοση" στα πολλά τέρματα. Θα πάμε, επομένως, με το Over 2.5 γκολ, σε απόδοση 1.94.

Κερδίζει το Μεξικό

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Νότιος Κορέα – Μεξικό. Εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα έδειξαν οι δύο ομάδες την 1η αγωνιστική. Οι μεν Ασιάτες, ηττήθηκαν δίκαια από τη Σουηδία με 1-0, σε μία αναμέτρηση που απείλησαν ελάχιστα, ενώ αν δεν είχαν σε καλή ημέρα τον τερματοφύλακά τους, θα μπορούσαν να δεχθούν περισσότερα τέρματα. Οι δε Μεξικανοί, έκαναν την έκπληξη, στάθηκαν εξαιρετικά απέναντι στη Γερμανία, επικράτησαν με 1-0 και με νίκη σήμερα "κλειδώνουν" την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Όπως φάνηκε και στην πρεμιέρα, η Νότιος Κορέα είναι ένα σύνολο με περιορισμένες δυνατότητες, ενώ το Μεξικό μετά τη νίκη επί των Γερμανών, πηγαίνει στο παιχνίδι με την ψυχολογία στα ύψη. Θεωρούμε ότι οι τυπικά φιλοξενούμενοι έχουν το προβάδισμα και θα τους στηρίξουμε, επιλέγοντας το "διπλό" σε απόδοση 1.76.

Over στην "Otkritie Arena"

Ολοκληρώνουμε με το παιχνίδι των 15:00, ανάμεσα στο Βέλγιο και την Τυνησία. Χωρίς να εντυπωσιάσουν, αλλά και χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα, οι Βέλγοι ξεκίνησαν με το... δεξί τις υποχρεώσεις τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο, επικρατώντας 3-0 του αδύναμου Παναμά, χάρη σε τέρματα των Λουκάκου (2) και Μέρτενς. Η Τυνησία, από την πλευρά της, πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι στην Αγγλία, "άγγιξε" το βαθμό της ισοπαλίας, ωστόσο δέχθηκε γκολ στο 90' και ηττήθηκε με 2-1.
Στο σημερινό παιχνίδι, δεν χωρά αμφιβολία ότι το Βέλγιο αποτελεί το φαβορί, είναι μία ομάδα η οποία αν βρει τα "πατήματά" της μπορεί να... σκοτώσει τον αντίπαλο. Περιμένουμε έναν αγώνα με καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις, οπότε θα επιλέξουμε το Over 2.5 γκολ, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.95.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο με τις αναλύσεις και τις στοιχηματικές εκτιμήσεις για τα σημερινά παιχνίδια του Μουντιάλ:

Βέλγιο – Τυνησία


Νότιος Κορέα – Μεξικό


Γερμανία – Σουηδία