Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Μεγάλο σκορ για το Βέλγιο (vids)

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ρωσίας

Έχουμε μπει πλέον για τα καλά σε ρυθμούς Μουντιάλ, η δράση συνεχίζεται σήμερα με τρεις αναμετρήσεις. Πιο συγκεκριμένα, στις 15:00 τίθενται αντιμέτωπες Σουηδία και Νότιος Κορέα, ακολουθεί στις 18:00 ο αγώνας ανάμεσα στο Βέλγιο και τον Παναμά, ενώ στις 21:00 η Αγγλία κοντράρεται με την Τυνησία. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά που έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το κουπόνι στοιχήματος.

Over στο "Olimpiyskiy"

Ξεκινάμε από την πλέον "δυνατή" πρόταση της ημέρας, η οποία προκύπτει από τον αγώνα Βέλγιο – Παναμάς. Οι "κόκκινοι διάβολοι" διαθέτουν ένα από τα πιο ποιοτικά ρόστερ της διοργάνωσης, στα προκριματικά ήταν εξαιρετικοί και τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλό τους, με απολογισμό εννέα νίκες και μία ισοπαλία, στόχος τους είναι να φτάσουν μακριά στο Μουντιάλ, δεν λείπουν οι "φωνές" που κάνουν λόγο ακόμη και για κατάκτηση! Από την άλλη πλευρά, ο Παναμάς, δίνει το "παρών" για πρώτη φορά στην ιστορία του σε Παγκόσμιο Κύπελλο, έχει ένα από τα πιο "γερασμένα" ρόστερ του τουρνουά, ελάχιστοι από την αποστολή αγωνίζονται στην Ευρώπη. Το Βέλγιο είναι σήμερα το φαβορί, ξέρει ότι μπορεί να ξεκινήσει με μία ευρεία νίκη, επιλογή από τον αγώνα θα αποτελέσει το Over 2.5 γκολ, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.72.

Με το No Goal στην "Volgograd Arena"

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Τυνησία – Αγγλία. Η Τυνησία έχει βελτιωθεί αισθητά τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται στην 21η θέση της κατάταξης της FIFA, πηγαίνει στο Μουντιάλ ως αουτσάιντερ για την πρόκριση, αλλά όποιος την υποτιμήσει θα έχει προβλήματα. Από το Μάρτιο του 2017 και έπειτα, έχει υποστεί μόλις μία ήττα και αυτή στις λεπτομέρειες, στην "πρόβα τζενεράλε" απέναντι στην Ισπανία με 0-1, στα αμέσως προηγούμενα παιχνίδια της μέτρησε δύο ισοπαλίες, αμφότερες με 2-2, κόντρα σε Πορτογαλία και Τουρκία. Η Αγγλία, από την άλλη, ταξίδεψε στη Ρωσία με... ασυνήθιστη για τα δεδομένα της ηρεμία. Θέλει να προχωρήσει όσο το δυνατόν πιο μακριά στη διοργάνωση, αλλά ελάχιστοι είναι αυτοί που κάνουν λόγο για κατάκτηση του τροπαίου, όπως συνέβαινε σε προηγούμενα τουρνουά. Τα "τρία λιοντάρια" διατηρούνται αήττητα στα δέκα τελευταία παιχνίδια τους, πήραν επτά νίκες, σε κανένα από αυτά δε σημείωσαν περισσότερα από δύο τέρματα. Θεωρούμε ότι στο σημερινό ματς οι δύο ομάδες θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικές και επιλογή μας θα αποτελέσει το No Goal σε απόδοση 1.80.

Σκοράρουν Σουηδία και Κορέα

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με το παιχνίδι Σουηδία – Νότιος Κορέα. Οι Σκανδιναβοί προσφέρονται σε αποδόσεις φαβορί, ωστόσο οι Νοτιοκορεάτες διαθέτουν ορισμένους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ τους, με πρώτο και καλύτερο τον Σον της Τότεναμ, οι οποίοι μπορούν να βάλουν δύσκολα στην αντίπαλη άμυνα. Θέλουν και οι δύο ομάδες το θετικό αποτέλεσμα σήμερα, ιδιαίτερα μετά τη χθεσινή έκπληξη που έκανε το Μεξικό κόντρα στη Γερμανία, προκειμένου να μην δουν τις ελπίδες τους για πρόκριση να "ψαλιδίζονται", μπορούν να πετύχουν από ένα τέρμα τουλάχιστον και αξίζει να ρισκάρουμε με το Goal / Goal σε απόδοση 2.20.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο με τις αναλύσεις και στις στοιχηματικές εκτιμήσεις για τα σημερινά παιχνίδια του Μουντιάλ:

Σουηδία – Νότια Κορέα

Βέλγιο – Παναμάς

Τυνησία – Αγγλία