Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Μοιρασιά στο ημίχρονο στο Clasico

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στην Ευρώπη - Όλα τα φώτα στραμμένα στο Clasico

Κυριακή (23/04) και όλα τα "φώτα" της ποδοσφαιρικής υφηλίου είναι στραμμένα στο σούπερ ντέρμπι του "Μπερναμπέου" ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα. Θα ασχοληθούμε στοιχηματικά με το "clasico", ενώ οι άλλες δύο ποδοσφαιρικές μας επιλογές έρχονται από Μπουντεσλίγκα και Κύπελλο Αγγλίας. Φυσικά, δε λείπει και η μπασκετική πρόταση. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τις online νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

Ισοπαλία στο πρώτο "μισό"

Ξεκινάμε με την ισπανική "μάχη γιγάντων", επιλέγοντας το "Χ ημίχρονο" σε απόδοση 2.60. Χωρίς τον Νέιμαρ θα αγωνιστεί τελικά η Μπαρτσελόνα, με τον Βραζιλιάνο να μη συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή, παρά τις νομικές προσπάθειες των Καταλανών για προσωρινή αναβολή της ποινής του (τρεις αγωνιστικές). Με την "πλάτη στον τοίχο" οι "μπλαουγκράνα", καθώς βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο -3 από τη "βασίλισσα" (έχει κι ένα ματς λιγότερο) και καλούνται, παράλληλα, να ανακάμψουν από τον αποκλεισμό από τη Γιουβέντους στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ρεάλ Μαδρίτης, αντίθετα, παραμένει αήττητη στα εννιά τελευταία ματς πρωταθλήματος (7-2-0), δεν έχει ηττηθεί εντός έδρας σε ολόκληρη τη φετινή λίγκα κι έρχεται από την πρόκριση επί της Μπάγερν στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Θεωρούμε το ματς αμφίρροπο και πηγαίνουμε με την ισοπαλία στο ημίχρονο. Άλλωστε, τα 5/6 μεταξύ τους τελευταία ματς πρωταθλήματος στο "Μπερναμπέου" έληξαν χωρίς νικητή στο πρώτο "μισό".

Άρσεναλ ή... παράταση

Συνεχίζουμε με το 1Χ της Άρσεναλ επί της Μάντσεστερ Σίτι στο δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας (απόδοση 2.02). Παραμένει υπό πίεση ο Βενγκέρ στους "κανονιέρηδες", λόγω της μέτριας -για το βεληνεκές της ομάδας- πορείας στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Οι τυπικά γηπεδούχοι συνδύασαν με ήττες τα 4/8 τελευταία παιχνίδια τους για όλες τις διοργανώσεις και βλέπουν την πρόκριση στον τελικό ως ένα τονωτικό ψυχολογίας. Η Μάντσεστερ Σίτι, από την πλευρά της, καταφέρνει και παραμένει εντός της πρώτης τετράδας της Πρέμιερ Λιγκ, ερχόμενη από τις νίκες επί των Χαλ (3-1) και Σαουθάμπτον (0-3). Πιστεύουμε ότι οι "κανονιέρηδες" θέλουν... περισσότερο την πρόκριση και τους δίνουμε προβάδισμα. Νίκη της Άρσεναλ, λοιπόν, ή... ξεκαθάρισμα λογαριασμών στην παράταση.

Προβάδισμα η Σάλκε

Κλείνουμε τις ποδοσφαιρικές μας επιλογές με τον Άσσο Draw No Bet της Σάλκε επί της Λειψίας σε απόδοση 2.10 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Έχουν υποχωρήσει στην 11η θέση του πίνακα οι "βασιλικοί μπλε" μετά το σερί 1-1-2 των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών. Η ήττα από την ουραγό Ντάρμσταντ (2-1 την περασμένη Κυριακή) έδωσε τη σκυτάλη στη μεσοβδόμαδη υπερπροσπάθεια κόντρα στον Άγιαξ, με τη Σάλκε να επικρατεί με 3-2 στην παράταση, αλλά παράλληλα να γνωρίζει τον αποκλεισμό (κέρδισε με 2-0 στην κανονική διάρκεια, σκορ με το οποίο είχε ηττηθεί στο Άμστερνταμ). Η Λειψία, από την πλευρά της, έρχεται από τετράδα διαδοχικών νικών, που της εξασφάλισαν και μαθηματικά την έξοδο στο ερχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Το πείσμα της Σάλκε σε συνδυασμό με τη σχετική χαλαρότητα της Λειψίας μας οδηγεί στην τελική μας επιλογή.

Χαμηλό σκορ στη Βαρκελώνη

Όσον αφορά το μπασκετικό κουπόνι, η επιλογή μας είναι το Under 154.5 πόντοι στην ισπανική αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Ουνικάχα Μάλαγα, σε απόδοση 1.83. 6οι στον πίνακα με ρεκόρ 18-9 οι Καταλανοί, προέρχονται από την βαριά εκτός έδρας ήττα από τη Βαλένθια με 76-59 και πλέον βρίσκονται μια νίκη πίσω από Τενερίφη και Μπασκόνια. Η Μάλαγα βρίσκεται στην 5η θέση (επίσης με ρεκόρ 18-9), προέρχεται από τον εντός έδρας θρίαμβο με 88-67 επί της Τενερίφης και έχει ουσιαστικά τον ίδιο στόχο με τους σημερινούς αντιπάλους της. "Όπλο" η άμυνα για τη φετινή Μάλαγα, ενώ η φετινή Μπαρτσελόνα πανηγύρισε τις (λίγες) φετινές επιτυχίες της όταν κατάφερε να κρατήσει τους αντιπάλους της σε χαμηλό σκορ. Μας αρέσει το Under 154.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.