Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Πρεμιέρα με γκολ στη Ρωσία

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στην πρώτη ημέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας

Τέσσερα χρόνια αναμονής ήταν πολλά για το κορυφαίο ραντεβού του ποδοσφαιρικού κόσμου, σήμερα επιτέλους έφτασε η στιγμή της πρεμιέρας. Τριάντα δύο ομάδες μπαίνουν στη «μάχη», το πρόγραμμα ξεκινά σήμερα με την οικοδέσποινα Ρωσία να υποδέχεται τη Σαουδική Αραβία, με τους γηπεδούχους ασφαλώς να θεωρούνται φαβορί, όμως να είναι ανέτοιμοι. Πρόταση προκύπτει και απ' το μπάσκετ και τον τέταρτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε αναλυτικά αφιερώματα για όλες τις ομάδες του Μουντιάλ, όπως για παράδειγμα η Εθνική Γαλλίας.
Παιχνίδι με τα γκολ στη Μόσχα

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με το ματς της πρεμιέρας του Μουντιάλ, Ρωσία – Σαουδική Αραβία. Πρόκειται για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου και αυτό πάντα κρύβει παγίδες, στην προκειμένη περίπτωση έχουμε δύο ομάδες που αποτελούν αινίγματα. Η αναφορά γίνεται κυρίως στους οικοδεσπότες, που είχαν μέτρια προς κακή εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας, χαρακτηριστικό είναι ότι δεν κέρδισαν στα τελευταία 7, «χτυπήθηκαν» από σοβαρούς τραυματισμούς στην άμυνα και γενικότερα ακόμη «ψάχνονται». Υποδέχονται μια ομάδα όπως η Σαουδική Αραβία, η οποία επιστρέφει σε Μουντιάλ έπειτα από 12 χρόνια, δε διαθέτει την ποιότητα για να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από μια ανταγωνιστική παρουσία, είναι κι αυτή σε καθεστώς αναζήτησης της ταυτότητας της, αφού ο κόουτς Πίτσι την ανέλαβε τον Νοέμβριο. Είναι προφανές φαβορί οι Ρώσοι, ωστόσο ο άσσος προσφέρεται πάρα πολύ χαμηλά και δε γίνεται αποδεκτός. Δε θα μπλέξουμε με σημείο, αλλά επιλέγουμε παιχνίδι με τα γκολ, θεωρούμε ότι είναι ματς που θα έχει ρυθμό, ποντάρουμε στον ενθουσιασμό των Ρώσων και τη δεδομένη ανωτερότητα τους απ' τη μέση και μπροστά, επιλέγουμε Over 2 σε απόδοση 1.75 (ασιατικό σύνολο γκολ, το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση που σημειωθούν περισσότερα από δύο τέρματα. Αν σημειωθούν δύο γκολ ακριβώς, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται).

Υψηλό σκορ στο ΣΕΦ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Είναι ο τέταρτος τελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον Παναθηναϊκό να προηγείται 2-1 στις νίκες και να έχει σήμερα ευκαιρία για τον τίτλο. Απ' την άλλη, ο Ολυμπιακός παίζει με την «πλάτη στον τοίχο», θέλει μόνο νίκη για να κρατήσει «ζωντανή» τη σειρά και να πάει σε πέμπτο παιχνίδι στο «Νίκος Γκάλης». «Έπνιξε» τους ερυθρόλευκους η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ την περασμένη Κυριακή στον δεύτερο τελικό, η άμυνα της δημιούργησε αξεπέραστα εμπόδια στην επιθετική λειτουργία του αντιπάλου, με αποτέλεσμα να προηγηθεί 38-28 στο ημίχρονο και έπειτα να παραμείνει σε απόσταση ασφαλείας. Ο Ολυμπιακός έχει πίεση απόψε, αλλά είναι ανάξιος εμπιστοσύνης, επιθετικά έχει τρομερά προβλήματα για μεγάλα διαστήματα, την ίδια στιγμή που οι Τζέιμς και Καλάθης συνήθως δίνουν λύσεις σε αντίστοιχα μομέντουμ των πρασίνων. Θα ποντάρουμε άλλη μία φορά στο Over, συγκεκριμένα στο Over 142.5, διότι το παιχνίδι των δύο ομάδων έχει τις προϋποθέσεις για να οδηγήσει σε υψηλό σκορ, αλλά οι χαμηλότατες επιδόσεις από το τρίποντο και η αστοχία στις βολές έχουν επηρεάσει τα σκορ. Με ρίσκο, θα πάμε στο Over 142.5 σε απόδοση 1.91.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.