Skip to main content

Οι εκδηλώσεις στο δήμο Νεάπολης - Συκεών για την Καθαρά Δευτέρα

Ποιες εκδηλώσεις προγραμματίζει ο δήμος Νεάπολης - Συκεών για την Καθαρά Δευτέρα που γιορτάζεται με παρέα, νηστίσιμα εδέσματα, μουσική και χορό

Σταθερός κάθε χρόνο στο ραντεβού του με την παράδοση που θέλει την Καθαρά Δευτέρα να γιορτάζεται με παρέα, νηστίσιμα εδέσματα, μουσική και χορό είναι ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, στήνοντας σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες ένα μεγάλο γλέντι.

► Στη Δ.Ε. Αγίου Παύλου, η γιορτή φέτος θα στηθεί στη συμβολή της οδού Ηπείρου με τη Λεωφόρο ΟΧΙ, υπό τους ήχους του συγκροτήματος του Ηρακλή Χατζηνικολάου, ενώ σε περίπτωση βροχής το γλέντι θα μεταφερθεί στο Γ΄ ΚΑΠΗ Αγίου Παύλου

► Στη Δ.Ε. Νεάπολης, το Ανοιχτό Θέατρο θα φιλοξενήσει όσους θέλουν να το γλεντήσουν με την Πανωραία και τη μουσική της παρέα. Εάν ο καιρός είναι βροχερός, η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο μπάσκετ ΕΑΚ (περιοχή Στρεμπενιώτη)

► Στη Δ.Ε. Πεύκων τον κόσμο θα υποδεχτούν στο άλσος «Πατήρ Μεταξά» το μουσικό σχήμα «Διπλανά Θρανία» και ο πολιτιστικός-αιμοδοτικός σύλλογος κατοίκων Πεύκων.

► Στη Δ.Ε. Συκεών, η Δενδροφυτεία αναμένεται να γεμίσει από επισκέπτες που θα απολαύσουν τον Βασίλη Πρατσινάκη και το συγκρότημά του, ενώ σε περίπτωση βροχής το γλέντι θα μεταφερθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων των 1ου -5ου Δημοτικών Σχολείων Συκεών.

► Τα παιδικά πάρτι: Την ίδια ώρα, με δύο ακόμη παιδικά πάρτι «κλείνει» για φέτος ο κύκλος των… μπλόκων των μεταμφιεσμένων στο δήμο Νεάπολης-Συκεών. Αύριο, Παρασκευή 11 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα, το πάρτι διοργανώνεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Πεύκων (Δημοκρατίας 6), και μεθαύριο, Σάββατο 12 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, το παιδικό πάρτι θα στηθεί στην πλατεία Ειρήνης (Ρολόι) στη Νεάπολη.