Skip to main content

Οι εκδηλώσεις του δήμου Παύλου Μελά την τελευταία εβδομάδα Απριλίου

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του δήμου Παύλου Μελά την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου. Μεταξύ των δράσεων, το Let’s do it Greece.

Μια σειρά εκδηλώσεων πραγματοποιείται την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου στον δήμο Παύλου Μελά. 

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Ενημερωθείτε για όλες τις εκδηλώσεις και τα δρώμενα του Δήμου Παύλου Μελά (23-30 Απριλίου 2018)

1. ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 10.00

ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

(Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη) 

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 2018, ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ

Η Έναρξη του Φεστιβάλ Παιδείας 2018, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Απριλίου και ώρα 10.00 π.μ., στο Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη.

Η αυλαία ανοίγει με προβολή ντοκιμαντέρ για το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά και μελλοντικό Μητροπολιτικό Πάρκο, από το 6ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης που εδρεύει στη Νικόπολη και το 2ο Γυμνάσιο Ευκαρπίας.

Το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Παύλου Μελά καλωσορίζει τη σχολική κοινότητα στη πιο μεγάλη γιορτή της ψυχής, το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 2018 «Οι γειτονιές του κόσμου» και εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Το Φεστιβάλ Παιδείας 2018, θα συνεχίσει με περισσότερες από εξήντα εκδηλώσεις (μουσικοθεατρικά – χορευτικά δρώμενα, εκθέσεις εικαστικών – φωτογραφίας – αφίσας – comics), στο Κέντρο Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, στη Μονή Λαζαριστών, στους Βυζαντινούς Νερόμυλους Πολίχνης, στην Υπόγεια Διάβαση της οδού Λαγκαδά στη Σταυρούπολη, σε σχολικούς χώρους του Δήμου (μεταξύ αυτών και στο νέο κτίριο του ΕΕΕΕΚ δίπλα στο Δημαρχείο), στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου και στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά.

Εκεί θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018, το φετινό ταξίδι του Φεστιβάλ Παιδείας, ενός θεσμού που εδώ και πολλά χρόνια προάγει τον πολιτισμό, την παιδεία, την εξωστρέφεια μέσα από τη χαρά της δημιουργίας και της έκφρασης των παιδιών.

2. ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 18.00

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ

(Εθνικής Αντίστασης 24, στο πρώην Δημαρχείο Ευκαρπίας)

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΒΙΒΛΙΟΥ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στις 23 Απριλίου (όπως έχει καθιερωθεί διεθνώς από την UNESCO), το Τμήμα Πολιτισμού-Αθλητισμού του Δήμου Παύλου Μελά διοργανώνει την εκδήλωση - ομιλία με θέμα «Ο ρόλος του βιβλίου και η αξία της ανάγνωσης».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2018, ώρα 18.00, στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Δημοτικής Ενότητας Ευκαρπίας, Εθνικής Αντίστασης 24, στο πρώην Δημαρχείο Ευκαρπίας, τηλέφωνο επικοινωνίας 2313 502154.

3. ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 19.00

ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ, ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ

(αίθουσα εκδηλώσεων 1ου ορόφου, Κολοκοτρώνη 21)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 13ης ΜΑΙΟΥ 2018

Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολικών Μονάδων Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας, Αμπελοκήπων, Μενεμένης, αθλητικοί, πολιτιστικοί, περιβαλλοντικοί, καθώς και σύλλογοι πολιτικής προστασίας, καλούνται από

•το Δήμαρχο Αμπελοκήπων Μενεμένης και Πρόεδρο της ΠΕΔΚΜ Λάζαρο Κυρίζογλου,

•το Δήμαρχο Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη

•και από την Πρόεδρο του Συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Λάμψη», Άρτεμη Ασλανίδου

τη Δευτέρα 23 Απριλίου και ώρα 19.00,

στη Μονή Λαζαριστών (αίθουσα εκδηλώσεων 1ου ορόφου, Κολοκοτρώνη 21),

όπου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση - παρουσίαση

του Αγώνα Δρόμου «Τρέχω για τα στρατόπεδα μαζί με τη Λάμψη»

που θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Μαϊου 2018.

4. ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 10.00 (ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ)

ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ, ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 2018, ΗΜΕΡΑ ΤΕΧΝΗΣ ΓΕΛ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ

ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Γενικό Λύκειο Ευκαρπίας διοργανώνει για την τρέχουσα σχολική χρονιά 2017 – 2018 Ημέρα Τέχνης με έργα ζωγραφικής, φωτογραφίας και κατασκευές μαθητών των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης: ΓΕΛ Ευκαρπίας, 1ο Γ/σιο Ευκαρπίας, 2ο Γ/σιο Ευκαρπίας, Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη Γυμνάσιο, Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη Λύκειο, ΓΕ.Λ. Καλλιθέας (Νεοχωρούδα), 3ο Γ/σιο Ευόσμου, 2ο ΓΕ.Λ. Σταυρούπολης, Καλλιτεχνικό Γ/σιο Αμπελοκήπων με Λυκειακές Τάξεις, 1ο Γ/σιο Πεύκων, 1ο ΕΠΑΛ Νεάπολης, 3ο ΓΕ.Λ. Πολίχνης, 2ο ΓΕ.Λ. Αμπελοκήπων,

3ο Γ/σιο Μενεμένης - Λ.Τ. (Δενδροπόταμος), 1ο ΓΕ.Λ. Ωραιοκάστρου, 3ο ΓΕ.Λ. Αμπελοκήπων, ΓΕ.Λ. Πεύκων, ΓΕ.Λ. Χαλάστρας

Το θέμα της Ημέρας Τέχνης είναι: «Μονόλογοι μέσα από την Τέχνη: Οι διαστάσεις της μοναξιάς στο σύγχρονο κόσμο». Τα έργα μαθητικής δημιουργίας θα αποτελέσουν τον πυρήνα μιας μόνιμης έκθεσης έργων εφηβικής τέχνης.

Σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, τη Σχολική Σύμβουλο Γενικής Παιδαγωγικής Ευθύνης του ΓΕ.Λ. Ευκαρπίας Σοφία Τζελέπη, τη Σχολική Σύμβουλο Καλλιτεχνικών Ελένη Κάρτσακα, και το Γραφείο Πολιτιστικών θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Τετάρτη 25 & Πέμπτη 26 Απριλίου | Ώρες 09.00 – 13.00 & 18.00 – 20.00 | Είσοδος ελεύθερη

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310685630 & 6972507308

 5. ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, ΩΡΕΣ 16.00 – 19.00

ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΜΕ ΞΕΝΑΓΟ - ΑΦΗΓΗΤΗ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΛΑΖΑΡΙΔΗ

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

Τόπος συνάντησης: Αγία Παρασκευή (Ορθόδοξο Κοιμητήριο), ώρα 15.50.

Σημεία επίσκεψης: Ορθόδοξο νεκροταφείο Αγίας Παρασκευής, Καθολικό

νεκροταφείο, Συμμαχικά Κοιμητήρια, Κτίρια καθολικών (Μονή Λαζαριστών, Μονή Καλογραιών), Στρατόπεδο Παύλου Μελά.

Ο κύκλος Ιστορίας (Νοέμβριος 2017 – Απρίλιος 2018) με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή Κωνσταντίνο Φωτιάδη, στο πλαίσιο του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου του Δήμου Παύλου Μελά, που περιελάβανε διαλέξεις Ιστορίας από έγκριτους σκαπανείς της σύγχρονης Ιστορίας της Δυτικής Θεσσαλονίκης και του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά, κλείνει με έναν Ιστορικό περίπατο, την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 και τις ώρες 16.00 -19.00.

Ξεναγός και αφηγητής, στα εδάφη της δυτικής πλευράς της πόλης, ο συγγραφέας και καθηγητής Μέσης εκπαίδευσης Σπύρος Λαζαρίδης, που θα μοιραστεί μαζί μας, τις πολύτιμες και άκρως ενδιαφέρουσες γνώσεις – πληροφορίες του.

Μια διαδρομή κατά μήκος της οδού Λαγκαδά στη δυτική Θεσσαλονίκη, που μπορεί να εξελιχθεί σε μια περιήγηση σε τόπους και εποχές. Όλη, ή σχεδόν όλη, η ιστορία της Θεσσαλονίκης αναδύεται μέσα από τη βόλτα σε κτίρια και σε ταφικά σύνολα που σημάδεψαν αυτόν το δρόμο από την αρχή της χάραξής του και πριν, ακόμα, απ’ αυτήν.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Τετάρτη 25/4/2018 και ώρα 11.00, στο τηλέφωνο 2313 302808 ή ηλεκτρονικά στο miliou@pavlosmelas.gr

6. ΠΕΜΠΤΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 20.00

ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

(Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη)

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 2018 , ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, 4ο ΓΕΛ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Μαθητές της θεατρικής ομάδας “ΜΥΗΣΗΣ’’ του 4ου ΓΕΛ Σταυρούπολης παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Τελετή» του Παύλου Μάτεσι.

Μια απολαυστική μαύρη κωμωδία για τον καθωσπρεπισμό, το νεοπλουτισμό και την επίδειξη. Με αφορμή μια κηδεία μέσα από την υπερβολή, τη σάτιρα και το γκροτέσκο, ο Μάτεσις βάζει στο στόχαστρο τον καθωσπρεπισμό και το μικροαστισμό.

Υπεύθυνη - Σκηνοθετική & Μουσική επιμέλεια: Τσαραμπουλίδου Γιαννούλα-Άννα (Κοινωνιολόγος)

7. ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΑΠΡ(ΕΝΑΡΞΗ 09.00) & ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΑΠΡ (ΕΝΑΡΞΗ 10.00) 2018

ΑΥΛΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ και 1ου ΓΕΛ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

(Πεσόντων Ηρώων, δίπλα στο Δημαρχείο Παύλου Μελά)

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ MILKO 3 Χ 3

Έλα κι εσύ να παίξεις μπάσκετ και να χαρείς στο Τουρνουά Μπάσκετ Milko 3 Χ 3 που διοργανώνεται στο Δήμο Παύλου Μελά, το Σάββατο 28 (ώρα έναρξης 09:00 πμ) και την Κυριακή 29 Απριλίου (ώρα έναρξης 10:00 πμ), στον αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου Σταυρούπολης, Οδός Πεσόντων Ηρώων, δίπλα στο Δημαρχείο Παύλου Μελά και απέναντι από το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά.

Για μια ακόμη χρονιά το τουρνουά 3 με 3, Milko τουρνουά 3 με 3 πλέον, κάνει την εμφάνισή του σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Από το Βορρά ως το Νότο επίδοξοι μπασκετμπολίστες και μπασκετμπολίστριες γεμίζουν πάρκα, αυλές σχολείων, δρόμους και πλατείες. Το μπάσκετ προσφέρει μοναδικές στιγμές χαράς σε χιλιάδες παιδιά, και κάνει πιο ευχάριστα τα Σαββατοκύριακά τους, με παιχνίδι, άθληση και όμορφες εμπειρίες.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

•στο τμήμα Αθλητισμού - Πολιτισμού, Λαγκαδά 221, 3ος όροφος, τηλ 2313302916

•ηλεκτρονικά στη σελίδα της Ε.Ο.Κ. www.basket.gr

8. ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 10.30

ΠΑΡΚΟ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΥ (ΟΜΟΝΟΙΑ, ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ), ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ

ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ, Let’s do it Greece

Ο Δήμος Παύλου Μελά στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Εθελοντικής Εκστρατείας Let's do it Greece 2018 που τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκόπιου Παυλόπουλου, καλεί τους Συλλόγους, Φορείς, Εθελοντικές Ομάδες, πολίτες και τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου να συμμετάσχουν ενεργά στις δύο μεγάλες προγραμματισμένες τοπικές δράσεις, αναδεικνύοντας τα μηνύματα του Εθελοντισμού και της Προστασίας του Περιβάλλοντος.

Με βασικό στόχο την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών για να κάνουμε τις γειτονιές μας πιο καθαρές και πιο όμορφες, συγκεντρωνόμαστε την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 και ώρα 10.30 το πρωί,

•στο ΠΑΡΚΟ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΥ, στην Ομόνοια της ΔΚ Σταυρούπολης, την αναπλασμένη έκταση 15 στρεμμάτων του ρέματος Δενδροποτάμου, που διαμορφώθηκε σε ελεύθερο χώρο πρασίνου και αναψυχής.

Η δράση θα αναπτυχθεί από την οδό Φλέμινγκ και τις εισόδους του 2ου Δημοτικού Σταυρούπολης και των 2ου και 22ου Νηπιαγωγείου μέχρι τη μεγάλη πλατεία πίσω από την Εθνική Τράπεζα της οδού Λαγκαδά και την παιδική χαρά των οδών Πλαταιών, Λάμπρου Κατσώνη, Λυκούργου.

•στις ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ, ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, στην Πλατεία Αθανασίου Κατσιά, στο Τμήμα της παιδικής χαράς, των ανοιχτών γηπέδων μπάσκετ και μπροστά στο 2ο Δημοτικό Ευκαρπίας Γεώργιος Σπασέγκος, στην οδό Παπαναστασίου.

Πληροφορίες για συμμετοχή στο 2313 302825 (ώρες 08.00 – 15.00)

9. ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 11.00

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΕΠΑΛ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

(Θράκης 4, Σταυρούπολη)

ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΕΣΠΕΡΟΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ

Πιστός στο ραντεβού του με Γονείς – Κηδεμόνες, αθλητές και στελέχη κυρίως συλλόγων Ακαδημιών, ο ΕΣΠΕΡΟΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ διοργανώνει την 7η Αθλητιατρική ημερίδα για το παιδί και τον Αθλητισμό, σε συνεργασία με το ΔΣ του συλλόγου ΑΤΕΡΜΩΝ, την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 και ώρα 11.00 το πρωί, στο αμφιθέατρο των ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, στην οδό Θράκης 4, δίπλα στην Ακριτών που συνδέει τους Δήμους Παύλου Μελά και Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Τα πρώτα βήματα στον αθλητισμό, η διατροφή και ή άσκηση στην παιδική και εφηβική ηλικία, οι μυϊκές και συνδεσμικές κακώσεις και πως αντιμετωπίζονται με taping (εφαρμογή ιατρικής ταινίας), η αντιμετώπιση της κρίσιμης στιγμής κατάρρευσης των αθλητών, αυτά και πολλά άλλα σημαντικά θέματα θα αναλυθούν από τους

Ειρήνη Ρέρα, Παιδοψυχολόγο, Έλενα Λειβαδιώτου, Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, Διαμαντούλα Βακαλφώτη, Φυσικοθεραπεύτρια NDT, Γιώργο Μακαβό, Εθελοντή, Πολιτικής Προστασίας (εκπαιδευτή BLS)

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6977 455261, 2310 651707, 23410 64793

και στα email esperos2007@gmail.com Και athletic@atermongroup.gr

10. ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 18.00

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

(Οδός Σταδίου & Αθ. Διάκου)

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ «ΣΑΒΒΑΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ»

ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ & Α.Π.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

Τα Εγκαίνια του Βοηθητικού Γηπέδου Πολίχνης «Σάββας Αβραμίδης» (οδός Σταδίου & Αθ. Διάκου), θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2018 και ώρα 18.00.

Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση του Τμήματος Αθλητισμού – Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά και του Α.Π.Σ. Φοίνικας Πολίχνης.

Στα πλαίσια του έργου Βελτιώσεις υποδομών αθλητικών χώρων που υλοποίησε η Τεχνική Υπηρεσία και με υπόδειξη των προτεραιοτήτων παρέμβασης από το Τμήμα Αθλητισμού, ολοκληρώθηκαν κατά το 2017 οι εργασίες αναβάθμισης δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου του Δήμου Παύλου Μελά.

Στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου της Πολίχνης (έδρα του Φοίνικα Πολίχνης) ολοκληρώθηκε η κατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα και της υποδομής του στο βοηθητικό χώρο.