Skip to main content

Ενόχληση Ψωμιάδη για τα περί ταινίας πορνό και συναυλία με Τσαμπά

Ο χαβαλές έχει και όρια. Έχω και οικογένεια, λέει ο πρώην περιφερειάρχης για δημοσίευμα που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε πορνοταινία

Ενοχλημένος, παρότι είναι γνωστός πλακατζής και πολύ… ανθεκτικός στα αστεία, δηλώνει ο πρώην περιφερειάρχης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, από σημερινό πρωτοσέλιδο, που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε πορνοταινία.

Ο κ. Ψωμιάδης μπορεί να έχει κάνει πολλά αστεία, όμως, όπως ο ίδιος έλεγε στη Voria.gr «υπάρχουν και κάποια όρια. Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση τέτοια και το ξέρετε καλά. Μπορούμε να κάνουμε πλάκες, αλλά πρέπει να έχουμε και κάποια όρια. Και άντε να δεχτώ το ‘Ο Ζορό στην αγκαλιά της πορνοστάρ’… Όμως γι’ αυτό που αφήνεται να εννοηθεί ότι υπάρχει πιθανότητα να συμμετάσχω σε ταινία ερωτικού περιεχομένου δεν μπορώ να το δεχτώ. Στέλνω εξώδικο. Καλός ο χαβαλές, αλλά υπάρχει και μια οικογένεια και όπως καλά γνωρίζετε, από τη… λάσπη πάντα κάτι μένει».

Ο κ. Ψωμιάδης ήταν ανυποψίαστος για το όλο σκηνικό της «συνάντησης» με τη γνωστή και βραβευμένη πορνοστάρ, Μαρία Αλεξάνδρου, σε γνωστό ψητοπωλείο της Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος είχε κληθεί από τον PR, Κώστα Μιναρετζή, για να μαγειρέψει ποντιακά φαγητά για την τηλεοπτική εκπομπή που έχει στο σταθμό «Κανάλι 9». Εκεί ο πρώην περιφερειάρχης συναντήθηκε με την κ. Αλεξάνδρου και δεν είχε πρόβλημα να μαγειρέψει μαζί της. Όπως δεν είχε πρόβλημα να φωτογραφηθεί κιόλας. Στο ίδιο πλαίσιο, η γνωστή πορνοστάρ ανάρτησε στους λογαριασμούς της στα social media τις φωτογραφίες που μαγειρεύουν με τον κ. Ψωμιάδη (ποντιακή ομελέτα φούστουρον και ποντιακή πίτα περέκ, όπως μας πληροφορεί το δημοσίευμα), ενώ για χάρη της εκπομπής ο κ. Ψωμιάδης τραγούδησε κιόλας.

«Τα υπόλοιπα είναι αποκυήματα φαντασίας σε ό,τι με αφορά», είπε φανερά ενοχλημένος από τη διάσταση που πήρε το θέμα ο κ. Ψωμιάδης.

Είναι προφανές ότι αυτό που ενόχλησε τον γνωστό πολιτικό είναι το ευφάνταστο σενάριο ότι θα μπορούσε να συμμετάσχει σε πορνοταινία, κάτι που εννοείται πως δεν πρόκειται να συμβεί.

Guest star με τη Γωγώ Τσαμπά!

Ο κ. Ψωμιάδης πάντως πλέον ετοιμάζεται για τη μεγάλη γιορτή «Πελόπεια 2018», στην πλατεία Αγίου Γεωργίου Πελόπης στη Λέσβο, όπου την ερχόμενη Τρίτη στη συναυλία της Γωγώς Τσαμπά θα έχει φιλική συμμετοχή, τραγουδώντας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η επίσκεψη του κ. Ψωμιάδη στο νησί θα έχει συνδυαστικά και πολιτικό χαρακτήρα, αφού σκοπεύει να επισκεφτεί τη Μόρια, δηλώνοντας εμπράκτως τη συμπαράστασή του στους κατοίκους του χωριού, σε ό,τι αφορά στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με την υπερσυγκέντρωση παράνομων μεταναστών, σε μια δομή φιλοξενίας, η οποία δεν μπορεί να σηκώσει τον αριθμό των προσφύγων που έχουν συρρεύσει, οι συνθήκες είναι τριτοκοσμικές και τα επεισόδια είναι συνεχή, με δραματικές επιπτώσεις για τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι δηλώνουν ότι είναι σε απόγνωση.