Skip to main content

Η Entranet εντυπωσιάζει με το talk2lift Avatar στην Interlift

Η ελληνική εταιρεία παρουσιάζει το σύστημα φωνητικού ελέγχου ανελκυστήρων talk2lift avatar, στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση του κλάδου, στην Interlift.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της Entranet και των καινοτόμων προϊόντων της στην Interlift 2015, τη μεγαλύτερη έκθεση ανελκυστήρων στον κόσμο, στο Augsburg στη Γερμανία, από 13 έως 16 Οκτωβρίου.

Η εθνική πρωταθλήτρια στην καινοτομία – σύμφωνα με τα European Business Awards 2014-2015 – παρουσίασε για πρώτη φορά στο κοινό, το νέο της προϊόν της, τo talk2lift avatar®, την πρώτη παγκοσμίως ψηφιακή reception μέσα στην καμπίνα  του ανελκυστήρα.

Πρόκειται για μια ψηφιακή φιγούρα στο ρόλο της υποδοχής, που έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύει την παρουσία ατόμων μέσα στην καμπίνα του ανελκυστήρα, να ακούει και να εκτελεί τις εντολές τους. Συνδυάζει την ευκολία χρήσης, που προσφέρει η φωνητική αναγνώριση με τον μοντέρνο σχεδιασμό του μέλλοντος.

Το ενδιαφέρον για διανομή και αντιπροσώπευση των προϊόντων ήταν τεράστιο από εταιρίες από όλο τον κόσμο. Ήδη η εταιρία συζητάει με εταιρίες από Γαλλία, Ιταλία, Αυστραλία, Ινδία, Αίγυπτο, Μπαχρέιν και πολλές άλλες χώρες για την εξάπλωση σε παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της Ιnterlift 2015, εταιρίες εδραιωμένες στο χώρο των ανελκυστήρων (Schaefer, Kleemann, Doppler, Metron,  κ.α.), οι οποίες συμμετείχαν στην έκθεση, επέλεξαν να φιλοξενήσουν στα περίπτερά τους ανάμεσα στα δικά τους προϊόντα, την τεχνολογία talk2lift® και talk2lift avatar® .

Το talk2lift® avatar συμπληρώνει τη σειρά προϊόντων talk2lift®, που αποτελεί το πρώτο και μοναδικό σύστημα φωνητικού ελέγχου ανελκυστήρα και ήδη απαρτίζεται από τα:

α. talk2lift® συσκευή ελεύθερης τοποθέτησης.

β. talk2lift® συσκευή ενσωματωμένη στην μπουτονιέρα.