Skip to main content

Η επίσημη ανακοίνωση για τοποθέτηση Γυφτόπουλου στη ΝΔ Θεσσαλονίκης

Στην ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρεται πως με απόφαση του Προέδρου της ΝΔ ο κ. Γυφτόπουλος διαδέχεται την κ. Ευταξά στη διοικούσα.

Ανακοινώθηκε επίσημα από τη Νέα Δημοκρατία η τοποθέτηση του Αντώνη Γυφτόπουλου στη θέση του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ του νομού Θεσσαλονίκης, όπως σας είχε ενημερώσει από το πρωί η Voria.gr(δείτε εδώ και εδώ). 

Στη λιτή ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρεται: «Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίζεται Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Θεσσαλονίκης, ο κ. Αντώνης Γυφτόπουλος. Ο κ. Γυφτόπουλος διαδέχεται στη θέση αυτή την κυρία Βασιλική Ευταξά».

Ποιος είναι ο Αντώνης Γυφτόπουλος

Ο κ. Γυφτόπουλος είναι από το 2014 Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ έχει διατελέσει Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου. Ήταν για δεκαέξι χρόνια  Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Θεσσαλονίκης (1991 - 2006) και για οκτώ από αυτά Αντιδήμαρχος. Είναι μέλος και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας από το 1978 και υπήρξε υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του 2000 και του 2004. Ασκεί ενεργό δικηγορία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με εξειδίκευση στο Εταιρικό, το Εργατικό και το Διοικητικό Δίκαιο. Είναι πτυχιούχος Νομικής και Πολιτικών Επιστημών, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο, το Διεθνές Οικονομικό Δίκαιο και το το Δίκαιο των ΜΜΕ. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.