Skip to main content

Η επιστολή παραίτησης Βεζυρτζή: Δεν μπορώ να προσφέρω έτσι

«Ευχαριστώ τους φιλάθλους που με πίστεψαν και τους διαβεβαιώνω ότι θα είμαι πάντα "στρατιώτης" της ομάδας μας», επισημαίνει ο Ν. Βεζυρτζής

Την επιστολή με την οποία παραιτείται από τη θέση του στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο Νίκος Βεζυρτζής.

Ο κ. Βεζύρτζης εξηγεί πως αποχωρεί από το πόστο γιατί διαπιστώνει «ότι κάτω από τις σημερινές συνθήκες δεν μπορώ να προσφέρω αυτά που περίμεναν από έναν άνθρωπο που τους έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές».

Αναλυτικά η επιστολή:

«Κλήθηκα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και το έκανα από πάθος για την ομάδα μου, γιατί όνειρό μου είναι να βλέπω τον ΠΑΟΚ ψηλά. Δεν είχα ανάγκη ούτε από δημοσιότητα, ούτε από δόξα. Αυτό το έχει αποδείξει η ιστορία.

Άλλωστε, η ανταμοιβή μου όλα αυτά τα χρόνια είναι η αγάπη του απλού κόσμου. Στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ υποσχέθηκα να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να φέρω την αλλαγή.

Φεύγω γιατί βλέπω ότι κάτω από τις σημερινές συνθήκες δεν μπορώ να προσφέρω αυτά που περίμεναν από έναν άνθρωπο που τους έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές.

Ευχαριστώ τους φιλάθλους που με πίστεψαν και τους διαβεβαιώνω ότι θα είμαι πάντα "στρατιώτης" της ομάδας μας».