Skip to main content

Η επιστροφή του Πανεπιστημίου 30 χρόνια πίσω και η «λύση» στο Κυπριακό

Η επιστροφή του Πανεπιστημίου 30 χρόνια πίσω από Φίλη και Σία, η «λύση» στο Κυπριακό και η αθλιότητα των τουρκόψυχων της Θράκης.

Το σοβιετικό κράτος ζωντανεύει. Ο Φίλης και η Σία γυρίζουν πίσω 30 χρόνια το ελληνικό πανεπιστήμιο στη συναλλαγή και την διαφθορά ανάμεσα στους διδάσκοντες και τους φοιτητές. Επαναφέρουν πρακτικές που βύθισαν την εκπαίδευση και την μετέτρεψαν σε φυτώριο κομματικών στελεχών.

Αθλιότητα των τουρκόψυχων της Θράκης, που είναι πιο Τούρκοι κι από τους Τούρκους. Παραπλανώντας σκόπιμα, επιχειρούν να διεγείρουν τα πάθη των εξαρτημένων μουσουλμάνων από το Προξενείο, κατά των Ελλήνων. Γράφουν στην καταγγελία τους:

«25 περίπου άτομα επιτέθηκαν με μολότοφ στο κτίριο του προξενείου της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη και στους αστυνομικούς που βρισκόταν μπροστά σε αυτό.  Ως κόμμα DEB καταγγέλλουμε την άσχημη αυτή επίθεση που έγινε στο προξενείο της μητέρας-πατρίδας Τουρκικής Δημοκρατίας». Πώς αποδεικνύεται η αθλιότητα; Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας TRT μετέδωσε τα ακόλουθα:

«Στόχος επίθεσης με μολότοφ έγινε αστυνομική φρουρά μπροστά από κτίριο το κτίριο που στεγάζεται το Γενικό Προξενείο της Τουρκίας στην Θεσσαλονίκη. (…) τα μολότοφ στόχευσαν έξω από το κτίριο του προξενείου. (…) Οι δράστες ενεργώντας καταδρομικά εμφανίστηκαν εκσφενδόνισαν περί τις 15 βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών φρουρών». Οι τουρκόψυχοι της Θράκης, πιο Τούρκοι κι από τους Τούρκους.

Με ποιους έχουμε "φιλία" και "συμμαχία"; Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι ένα μωρό ενός έτους, Κούρδος φυσικά, τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρα στην πλάτη του, από τις Ειδικές Δυνάμεις της τουρκικής Αστυνομίας. Οι ίδιες Δυνάμεις πυροβόλησαν μια έγκυο Κούρδισσα στην κοιλιά σκοτώνοντας το 7 μηνών έμβρυο.

Εκτός από τους βομβαρδισμούς σε κατοικημένους χώρους που τους ισοπεδώνουν, εισβάλουν πάνοπλοι και σε κατοικίες που έχουν πληροφορίες ότι κρύβονται Κούρδοι αντάρτες και πυροβολούν στα τυφλά. Σε ποιον θα δώσουν λογαριασμό; Στην πολιτισμένη Δύση;

Όσοι δεν κατάλαβαν ποιοι πιέζουν για "λύση" στο κυπριακό, ενημερώνει ο τουρκικός Τύπος. Οι Τούρκοι εργολάβοι προτίθενται να ξανακτίσουν το Μαϊάμι της Μεσογείου, την περιοχή των Βαρωσίων στην Κύπρο, που τώρα είναι υπό τον έλεγχο του ΟΗΕ. Υπήρξε συμφωνία Τούρκων, Τουρκοκύπριων και Ελληνοκύπριων εργολάβων πώς θα μοιράσουν το ξανακτίσιμο της πόλης.

Αυστηρό και ξεκάθαρο μήνυμα προς τους μουσουλμάνους μετανάστες από την Ασυτρία, αυτό που έπρεπε να πράξει και η Ελλάδα αν είχε σοβαρότητα και δεν είχε "προοδευτικούς". Ο πρωθυπουργός της Αυστρίας Werner Faymann ανέφερε, ότι η αυστριακή κυβέρνηση θα καταστήσει σαφές στους μετανάστες ότι αν δεν μπορούν να προσαρμοστούν ή να ανεχτούν τα αυστριακά πολιτιστικά δεδομένα τότε θα απελαύνονται πάραυτα. Δεν θα επιτραπεί να επιβάλουν αυτοί τους όρους τους.

Προς Αδώνιδα: Λάθος ο ορισμός για τον ηγέτη, ότι είναι αυτός που φτιάχνει μια χώρα, και όχι αυτός που την καταστρέφει. Ηγέτης, φίλε Άδωνι, είναι αυτός που επιβάλλει τις απόψεις του σε μάζες, ή απλώς σε συγκροτημένη ομάδα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Υπ’ αυτήν την έννοια ηγέτης (του υποκόσμου) ήταν και Αλ Καπόνε.

Καλά, είναι τρελές οι γυναίκες; (ρητορική ερώτηση). Πώς κατάντησαν σαν σκιάχτρα, προκειμένου να χάσουν κιλά; Τι μόδα είναι αυτή να βλέπεις γυναίκες μόνον με κόκαλα επενδυμένα με δέρμα; Να προσέχουν, μη βρεθούν κοντά σε σκυλιά πεινασμένα, που μυρίζουν τα κόκαλα από μακριά.