Skip to main content

Η ΕΠΟ αναζητεί διαθέσιμη ημερομηνία για τον τελικό

Πρόθεση της Ομοσπονδίας είναι να μην αρχίσουν τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, αν πρώτα δεν πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

Εντός της ημέρας αναμένεται να συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ για να αποφασίσει για την ημέρα διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μετά τη χθεσινή αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ.

Πρόθεση της Ομοσπονδίας είναι να μην αρχίσουν τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, αν πρώτα δεν πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, κάτι που δημιουργεί πρόβλημα στις ομάδες που θα συμμετάσχουν στους αγώνες κατάταξης.

Ο λόγος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sportfm.gr, είναι πως ο Σταύρος Κοντονής με τη χθεσινή του επιστολή τόνισε πως το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ θα γίνει μετά από δέκα ημέρες, με τον τελικό του Κυπέλλου να γίνεται μετά τις 15 Μαΐου και τα πλέι οφ να είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στις 11 του μήνα.

Αν τελικά μετατεθούν για αργότερα τα πλέι οφ, τότε η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μετά τις 29 Μαΐου, όμως εκείνη την περίοδο είναι υποχρεωμένοι να ενσωματωθούν οι διεθνείς στις εθνικές τους ομάδες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας, το οποίο ξεκινάει στις 11 Ιουνίου.