Skip to main content

Οι επόμενες τραπεζικές κινήσεις του κ.Mιχάλη Σάλλα

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον περιμένει η τραπεζική και όχι μόνο αγορά την επόμενη κίνηση του κ. Μιχάλη Σάλλα για τη Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα.

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον περιμένει η τραπεζική και όχι μόνο αγορά την επόμενη κίνηση του κ. Μιχάλη Σάλλα, τόσο σε ο,τι αφορά στην συμμετοχή του στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα, όσο και στον ευρύτερο χρηματοπιστωτικό χώρο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο διατηρητέο της οδού Μητροπόλεως, όπου έχει το νέο στρατηγείο του ο πρώην ισχυρός άνδρας της Τράπεζας Πειραιώς, ετοιμάζουν κι άλλες εκπλήξεις.

Σε επίπεδο Παγκρήτιας, τα σχέδια είναι συγκεκριμένα και φιλόδοξα. Θα επιχειρήσει η κεφαλαιακή της ενίσχυση και η περαιτέρω επέκταση της, κυρίως εκτός των στενών ορίων της Κρήτης. Ο κ. Σάλλας κάποια στιγμή σύντομα θα αναλάβει καίριο ρόλο στο μάνατζμεντ της τράπεζας, ρόλο που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, ίσως, στην Ελλάδα. Υπενθυμίζεται ότι ανέλαβε την Πειραιώς με 9 καταστήματα και σήμερα είναι το μεγαλύτερο πιστωτικό ίδρυμα στη χώρα.

Υπάρχει ενδεχόμενο να κινηθεί και κάπου αλλού ο κ. Σάλλας; Ενδεχομένως ναι. Αν και στο συγκεκριμένο θέμα κάνεις δεν είναι σε θέση να δώσει απάντηση μετά βεβαιότητας. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο συγκεκριμένος τραπεζίτης είναι μετρ στους αιφνιδιασμούς και στις εκπλήξεις, όπως έχει αποδείξει ποικιλοτρόπως την τελευταία τριανταετία.