Skip to main content

Η ευχητήρια επιστολή και... τα «απολωλότα πρόβατα»

Ευχές για τα 92α γενέθλιά του απέστειλε στον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ, ο Γ.Καρατζαφέρης. «Καλημερά σας κ.πρόεδρε», τονίζει, σε αντιδιαστολή με το «Καληνύχτα σας κ. Μητσοτάκη» της ηγεσίας της ΝΔ.
«Καρφιά» κατά της ηγεσίας της ΝΔ και στελεχών της παράταξης αφήνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ.Καρατζαφέρης, στην ευχητήρια επιστολή που απέστειλε σήμερα στον πρώην πρωθυπουργό, Κ.Μητσοτάκη, για τα 92α γενέθλιά του.

«Σας εύχομαι μακροημέρευση, με την πνευματική καθαρότητα που σήμερα διαθέτετε, με την ευθυκρισία που σας διακρίνει και με την ευρυχωρία αισθημάτων που αχθοφορείτε», αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Καρατζαφέρης, ενώ αφήνει σαφείς αιχμές για την προ ημερών επίθεση της ΝΔ στον επίτιμο πρόεδρό της. «Όσον αφορά κάποια απολωλότα πρόβατα, μην τα συνερίζεστε, ου γαρ οίδασι τι λέγουσι και τι ποιούσι».

Ακόμη, σχολιάζει εμμέσως την περίφημη φράση «Καληνύχτα σας κ. Μητσοτάκη», υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: «Καλημέρα σας κ. πρόεδρε. Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που δώσατε την περίοδο της παντοδυναμίας σε πολλούς από τους πρωταγωνιστές του σήμερα, όπως ο Αντώνης Σαμαράς, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο πρόεδρος του ιδρύματος "Κ. Καραμανλής", Βαγγέλης Μειμαράκης, ο υπογράφων κ.α.».

Δήλωση Κ. Μητσοτάκη για τις ευχές του Γ. Καρατζαφέρη

«Ο κ. Καρατζαφέρης είχε την καλοσύνη να μου ευχηθεί για τα σημερινά γενέθλιά μου. Τον ευχαριστώ θερμά για τις ειλικρινείς ευχές του, το κείμενο, όμως, της επιστολής του δεν θα το σχολιάσω» δήλωσε o επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ πρώην πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης απαντώντας σχετικά με την ευχετήρια επιστολή που έλαβε σήμερα από το πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη.