Skip to main content

Η γερμανική εταιρεία Delivery Hero αγόρασε το deliveras.gr

Προ τριετίας, ο γερμανικός κολοσσός είχε εξαγοράσει και το e-food.gr, ενώ στην ιδιοκτησία της είναι και η πλατφόρμα clickdelivery.gr.

Στην εξαγορά της πλατφόρμας online delivery "Deliveras.gr" προχώρησε η εταιρεία Delivery Hero. Ο γερμανικός κολοσσός απέκτησε το 100% της Deliveras.gr, ενώ υπενθυμίζεται ότι προ τριετίας είχε εξαγοράσει το e-food.gr, ενώ στην ιδιοκτησία της είναι και η πλατφόρμα clickdelivery.gr.

Η ανακοίνωση της εξαγοράς έγινε στο πλαίσιο της δημοσιοποίησης των οικονομικών αποτελεσμάτων της γερμανικής εταιρείας για το 2017. Η εταιρεία, που εισήχθη πέρυσι στο χρηματιστήριο, πρόσφατα επένδυσε 105 εκατ. δολάρια ΗΠΑ στην Rappi του Μέξικο Σίτι. 

Στη σχετική ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων, ο CEO της εταιρείας, Νίκλας Ούστμπεργκ, αναφέρει πως κατά το δ' τρίμηνο του 2017, η εταιρεία αύξησε τις παραγγελίες της σε 85,4 εκατομμύρια και τα οικονομικά της στοιχεία ξεπέρασαν τις προσδοκίκες των στελεχών. 

Η Delivery Hero δραστηριοποιείται στο χώρο του online delivery φαγητού σε 49 χώρες και απασχολεί περισσότερους από 1000 εργαζομένους στα κεντρικά της γραφεία στο Βερολίνο.