Skip to main content

Η οικογενειακή διαδοχή των επιχειρήσεων από το Marketing Club

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική ημερίδα του MC το πλαίσιο του Money Show, με θέμα την Οικογενειακή Διαδοχή των επιχειρήσεων.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική ημερίδα του Marketing Club στο ξενοδοχείο Hyatt στο πλαίσιο του Money Show, με θέμα την Οικογενειακή Διαδοχή των επιχειρήσεων.

Ένα θέμα νευραλγικό, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, για την ελληνική οικονομία καθώς πάνω από το 80% στην Ελλάδα αποτελείται από μικρομικρές και μικρομεσαίες οικογενειακές επιχειρήσεις και ταυτόχρονα σε μία χώρα που η οικογένεια αποτελεί την υψηλότερη αξία στην κοινωνία.

Συμπερασματικά η ημερίδα έκλεισε τις εργασίες της αναφέροντας ότι για να είναι βιώσιμες και μεταβιβάσιμες οι επιχειρήσεις στις επόμενες γενιές θα πρέπει να αποτιμώνται οι ρόλοι μεταξύ της οικογένειας, του management και της ιδιοκτησίας σε σχέση με τους στόχους τη συμμετοχή και τις αξίες των μελών της οικογένειας σ΄αυτή για να υπάρχει ισορροπία μεταξύ όλων των εργαζομένων στην επιχείρηση και να υπηρετείται το όραμά της.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ως ομιλητές οι κ.κ. Τάσος Παναγής-Εμπορικός Διευθυντής της PYRAKIS, Δημήτρης Γεωργιάδης της SUN A.E , Χρήστος Κοσμάογλου της ΚΟΣΜΑΟΓΛΟΥ Χρώματα και Παύλος Τσακίρης από TSAKIRIS FAMILY.

 

Business Story
Off