Skip to main content

Οι ΗΠΑ αβαντάρουν το τουρκόψυχο κόμμα της Θράκης DEB

Συνεχίζεται η προσπάθεια των Ηνωμένων Πολιτειών να παρουσιάσουν τους μουσουλμάνους της Θράκης ως Τούρκους. Η δεξίωση στη Θεσσαλονίκη.

Η προσπάθεια των ΗΠΑ να παρουσιάσουν τους μουσουλμάνους της Θράκης ως Τούρκους, ώστε να επιχειρηθεί αργότερα και αυτονόμηση της περιοχής, όπως συμβαίνει σε όλη την υφήλιο, είτε με τις βόμβες, είτε με το ΔΝΤ, συνεχίζεται.

Σε δεξίωση που δόθηκε στην Θεσσαλονίκη για τη καινούργια Πρόξενο των ΗΠΑ, προσκλήθηκε και το τουρκόψυχο κόμμα της Θράκης (η ιστοσελίδα του Ουράνιου Τόξου δεν ενημερώθηκε ακόμη και δεν γνωρίζουμε αν προσκλήθηκαν και αυτοί, όπως συμβαίνει άλλωστε συχνά).

«Η ανακοίνωση του κόμματος DEB:

Ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς μετείχε σε δεξίωση στο αμερικανικό προξενείο Θεσσαλονίκης.

» Στις 30/10/2015 ημέρα Παρασκευή ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς μαζί με την Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων του κόμματος Λεϊλά Σαλίχογλου και την αντιδήμαρχο Κομοτηνής Σιμπέλ Μουσταφάογλου, μετείχαν σε δεξίωση που οργανώθηκε προς τιμήν της νεοδιορισθείσας προξένου Ρεβέκα Φονγκ.

» Την νέα πρόξενο των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη παρουσίασε στους καλεσμένους ο ίδιος ο Αμερικανός πρέσβης Ντέιβιντ Πίρς, ενώ η ίδια έκανε έναν σύντομο χαιρετισμό. Ως κόμμα DEB ευχαριστούμε για την πρόσκληση που έστειλε στον πρόεδρο μας για την δεξίωση προς τιμήν της νέας προξένου Θεσσαλονίκης Ρεβέκκα Φονγκ και ευχόμαστε να έχει επιτυχίες στα καθήκοντα της».
Μια αφελής ερώτηση: Υπάρχουν στην Ελλάδα δεκάδες κόμματα που συγκέντρωσαν υψηλότερα ποσοστά από το κόμμα των τουρκοφρόνων. Προσκλήθηκαν και αυτών των κομμάτων οι εκπρόσωποι;

Ο Μακεδών