Skip to main content

Η JYSK ανοίγει και δεύτερο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη

Εγκαίνια στο δεύτερο κατάστημά της στην πόλη, στη Μοναστηρίου, πραγματοποιεί η δανέζικη αλυσίδα καταστημάτων με είδη σπιτιού την ερχόμενη Πέμπτη

Το δεύτερό της κατάστημα στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, αυτή τη φορά στα δυτικά της πόλης, εγκαινιάζει την ερχόμενη Πέμπτη, στις 9:00, η δανέζικη αλυσίδα καταστημάτων με είδη σπιτιού, JYSK.

Το... αδερφάκι του πρώτου καταστήματος, που βρίσκεται στην Πυλαία και εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2015, έρχεται στην οδό Μοναστηρίου 230, στην περιοχή της Μενεμένης, και καλύπτει έκταση περίπου 1.000 τ.μ..

Όπως είπε, μιλώντας στη Voria.gr, ο διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της JYSK στην Ελλάδα, Κώστας Δημόπουλος, «με το νέο κατάστημα καλύπτουμε, πλέον, και το δυτικό κομμάτι της πόλης. Μας ενδιαφέρει οποιοδήποτε καλό σημείο στη Θεσσαλονίκη, συμπεριλαμβανομένου του κέντρου της, ωστόσο δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, μέχρι στιγμής», σημείωσε ο κ. Δημόπουλος.

Το «παρών» στα εγκαίνια του νέου καταστήματος θα δώσει και ο δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου.

Η πολυεθνική, περιλαμβανομένου του νέου καταστήματος στη δυτική Θεσσαλονίκη, διαθέτει ήδη οκτώ σημεία πώλησης ανά τη χώρα: δύο στη Θεσσαλονίκη, τέσσερα στην Αθήνα, ένα στη Λάρισα, ένα στην Κομοτηνή (από τις 30 Μαρτίου). Στις 18 Μαΐου, μάλιστα, εγκαινιάζει άλλο ένα, αυτήν τη φορά στην Πάτρα.

Να σημειωθεί ότι το σχέδιο της δανέζικης αλυσίδας προβλέπει τη δημιουργία 40 καταστημάτων στην Ελλάδα, σε βάθος 5ετίας.

Η JYSK πρεσβεύει το σκανδιναβικό design, και διαθέτει πάνω από 2.400 καταστήματα σε 48 χώρες σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας στους πελάτες της έπιπλα, λευκά είδη, είδη διακόσμηση εσωτερικού χώρου και κήπου και στρώματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την Πέμπτη, οπότε και εγκαινιάζεται το νέο κατάστημα στη Μοναστηρίου, και για τρεις ημέρες, όσοι πραγματοποιήσουν αγορές σε έπιπλα, είδη κήπου και στρώματα που βρίσκονται σε απόθεμα στο κατάστημα, θα κερδίσουν δωρεάν μεταφορά εντός νομού Θεσσαλονίκης.