Skip to main content

Η πληγωμένη Ραχήλ Μακρή και ο μέντορας της Ρεπούση

Ο μέντορας της Ρεπούση ως «αναβαθμιστής» της Εκπαίδευσης, η αγανάκτηση του Μιχελογιαννάκη και η πληγωμένη Ραχήλ στάζει... μέλι για τον Τσίπρα.

Δεν είναι μόνον οι λαθρομετανάστες που διαμαρτύρονται στις σκοπιανές Αρχές που δεν τους αφήνουν να περάσουν στην Γευγελή. Είναι και οι επαγγελματίες Σκοπιανοί στρατιώτες που βρίσκονται στα σύνορα, και όχι μόνον έχουν τέσσερις μήνες να πληρωθούν, αλλά τους στέγασαν σε υπόγεια, χωρίς ρεύμα και νερό.

Το λιμάνι της Ταρτούς στη Συρία αποδεικνύεται μικρό τώρα για τον ρωσικό στόλο, που γέμισε την περιοχή με πλοία. Γι’ αυτό και κατεπειγόντως πιέζει η Ρωσία να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της συμφωνίας με την Αίγυπτο, για να αποκτήσει λιμάνι κι εκεί. [Στη συμφωνία προβλέπεται, ότι τα πλοία δεν θα πρέπει να έχουν επί του σκάφους όπλα μαζικής καταστροφής, πυρηνικά, βιολογικά όπλα, ραδιενεργές ουσίες, τοξικές χημικές ουσίες και ναρκωτικά].

«Εάν οι ΗΠΑ δεν είχαν εισβάλει στο Ιράκ, το Ισλαμικό Κράτος δεν θα είχε προκύψει. Η ανατροπή του Σαντάμ Χουσεΐν ήταν λάθος», δήλωσε ο πρώην επικεφαλής της Defense Intelligence Agency - DIA)], πτέραρχος Μάικλ Φλιν.

Αγνοεί άραγε ο πτέραρχος, ότι δεν είναι οι ΗΠΑ που αποφασίζουν, εδώ και 30 περίπου χρόνια; Οι WASP μπήκαν στο περιθώριο, άλλοι είναι τα αφεντικά, και οι ΗΠΑ εκτελούν με προθυμία τις διαταγές τους. Αλλά, το Ιράκ ήταν το μόνο λάθος; Το Αφγανιστάν, η Τυνησία, η Λιβύη και πιο μπροστά η Γιουγκοσλαβία και η Γεωργία, τώρα μάλιστα και η Ουκρανία τι ήταν άραγε; [Να μη πω και για τα ενδότερα της Αφρικής].

Πώς είδε άραγε ο Κουράκης τον πρόεδρό του με την ιουδαϊκή κιπά στο κεφάλι, να καταθέτει στεφάνι στο μνημείο του Ολοκαυτώματος; Και όχι μόνο ο Κουράκης.

Τον «μέντορα» της Ρεπούση, Αντώνη Λιάκο, έβαλε στο υπουργείο Παιδείας ο Φίλης, για να… αναβαθμίσει την Εκπαίδευση. Κατά μάνα κατά κύρη, που λένε. Για τον Λιάκο ήσαν… «τζιχαντιστές» οι Μακεδονομάχοι, οι Έλληνες έκαναν εθνοκάθαρση κατά των Εβραίων και των Βουλγάρων και είναι εθνικιστές ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Ρίτσος.

Το έγραψα κι άλλη φορά. Να τελειώνουμε μια ώρα νωρίτερα με τα προαπαιτούμενα, επειδή η ακυβέρνητη κυβέρνηση έβαλε σκοπό να διαλύσει τα πάντα. Ακόμα κι αυτά τα λίγα που ήσαν σωστά. Το κράτος έγινε πεδίο εξωτερίκευσης των απωθημένων κάθε πικραμένου στα νεανικά του χρόνια.

Ως κι ο Μιχελογιαννάκης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αγανάκτησε με τον Λιάκο, και όσα απίστευτα διδάσκει στα Ελληνόπουλα: «Δεν ανέχομαι -δήλωσε- να μιλάς για πατριωτική ανοησία για τον χορό του Ζαλλόγου και το Κρυφό Σχολείο, να αμφισβητείς γενοκτονίες Ποντίων και άλλων, να μου βάζεις πάλι τον "συνωστισμό" της Σμύρνης, ότι ήταν μια απλή απομάκρυνση των Ιταλών από τα αλβανικά σύνορα που έχουν θυσιαστεί Έλληνες, ότι δεν είναι ολοκαύτωμα τα Καλάβρυτα και το Δίστομο που εγώ είμαι από τη Βιάννο, να μου λες ότι Μακεδονομάχοι είναι τζιχαντιστές όταν το 70% των νεκροταφείων της Βόρειας Ελλάδας ήταν Κρητικοί και να μου βάζεις ότι ήταν εθνικιστής ο Ρίτσος», είπε.

"Καραγκιόζης που μυξοκλαίει και βγάζει έρπη!". Αυτόν τον χαρακτηρισμό απέδωσε η Ραχήλ στον Τσίπρα. Καλά λένε, να φοβάσαι την πληγωμένη γυναίκα. [Πολλά έχει να μάθει ακόμα οΤσίπρας - στην πλάτη μας].