Skip to main content

Η Ν. Λάρισας συνεχίζει την καμπάνια για τη σωστή παραλαβή πετρελαίου

Παρά το γεγονός ότι η θερμοκρασία κρατιέται σε ικανοποιητικά για την εποχή επίπεδα, η Νομαρχία Λάρισας συνεχίζει την καμπάνια της για το πετρέλαιο θέρμανσης και την ασφαλή προμήθειά του από τους καταν
Παρά το γεγονός ότι η θερμοκρασία κρατιέται σε ικανοποιητικά για την εποχή επίπεδα, η Νομαρχία Λάρισας συνεχίζει την καμπάνια της για το πετρέλαιο θέρμανσης και την ασφαλή προμήθειά του από τους καταναλωτές.

Ήδη, μεγάλος αριθμός φυλλαδίων διανεμήθηκε στις γειτονιές της Λάρισας, όπου παρατηρείται η μεγαλύτερη χρήση πετρελαίου, αλλά και σε κεντρικά τμήματα, με σκοπό την ενημέρωση των καταναλωτών. Χθες, τα συνεργεία της Νομαρχίας διένειμαν τα ενημερωτικά σε κεντρικούς δρόμους της Λάρισας.

Η όλη προσπάθεια γίνεται σε συνεργασία με την Ένωση Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας (ΕΝΑΕ) και το Υπ. Ανάπτυξης.

Τα διανεμόμενα φυλλάδια, με  σλόγκαν «Πετρέλαιο Θέρμανσης- Ζεσταθείτε με ασφάλεια», δίνουν λεπτομερείς οδηγίες για τον τρόπο παραλαβής του πετρελαίου αλλά και οδηγίες για την αποφυγή τυχόν εκμετάλλευσης από τον προμηθευτή.

Η καμπάνια είναι ένα επί πλέον μέτρο στην προσπάθεια που ξεκίνησε ήδη η Διεύθυνση Εμπορίου Λάρισας αυτές τις μέρες, που γίνονται οι πρώτες προμήθειες πετρελαίου, να ελέγξει την αγορά καυσίμων στο νομό για την αποφυγή κρουσμάτων νοθείας ή αισχροκέρδειας.