Skip to main content

«Η ΝΔ δεν είναι δεξιό ΚΚΕ»

Ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, απορρίπτει τους ισχυρισμούς ότι η ΝΔ ασκεί αντιπολίτευση σαν αριστερό κόμμα.

Ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, απορρίπτει τους ισχυρισμούς ότι η ΝΔ ασκεί αντιπολίτευση σαν αριστερό κόμμα, τονίζοντας ότι «η ΝΔ είναι ένα μεγάλο φιλελεύθερο κεντροδεξιό κόμμα. Δεν είμαστε δεξιό ΚΚΕ».

Μιλώντας στην Ημερησία ο κ. Χατζηδάκης εξαπολύει βολές κατά της κυβέρνησης , υπογραμμίζοντας ότι ο χειρότερος εχθρός της είναι ο εαυτός της. Προσθέτει, δε, πως κυβέρνηση και αντιπολίτευση «βρίσκονται σε έναν αγώνα αντοχής. Αυτός που στο τέλος θα δικαιωθεί θα είναι εκείνος που θα συμπεριφερθεί με υπευθυνότητα και με θέσεις που αντέχουν στο χρόνο».

Εξάλλου, τονίζει ότι το κόμμα του δεν υποτιμά τα λάθη του παρελθόντος, αλλά αντιθέτως προσπαθεί να αντλήσει διδάγματα από αυτά. «Η αξιωματική αντιπολίτευση είναι εν δυνάμει εναλλακτική λύση γι' αυτό πρέπει πάντοτε να προετοιμάζεται τόσο στο επίπεδο των θέσεων όσο και των προσώπων, για να μπορέσει να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις στον τόπο του», σημειώνει.