Skip to main content

Η νέα Frontex και η υποστήριξη του Λαζόπουλου στον Μεϊμαράκη

Η φρούρηση των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ από τον νέο ευρωπαϊκό στρατό και η υποστήριξη του Λάκη Λαζόπουλου στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ευρωπαϊκός στρατός θα αναλαμβάνει την φρούρηση των εξωτερικών συνόρων της Ε.Ε., ακόμη και χωρίς την συγκατάνευση της ακριτικής χώρας. Όσοι έχουν αμφιβολίες για το κίνητρο δημιουργίας του στρατού των τζιχαντιστών, ας σκεφθούν ότι με τις τρομοκρατικές ενέργειές τους στην Ευρώπη, μπαίνει για καλά ο Μεγάλος Αδελφός στο σπίτι μας, και ο ξένος στρατός στην χώρα μας. Χρειαζόταν το πρόσχημα.

Με την υποστήριξη του Μεϊμαράκη από τον Λαζόπουλο, στην εκπομπή του, ερωτηματικό αποτελεί αν του κάνει καλό ή κακό. Αφού επιβεβαιώνει αυτό που είχε πει ο Τσίπρας, ότι θέλει για πρόεδρο της ΝΔ τον Μεϊμαράκη. Άσε που αρχίζουν συνειρμοί της κοινής προτίμησης Καραμανλή - Τσίπρα - Λαζόπουλου, στο ίδιο πρόσωπο για αρχηγό του κόμματος.

Θα καταλάβουμε -ίσως- τι συμβαίνει, αν συζητηθεί τελικά στην Βουλή ο «ξεχασμένος» φάκελος για τα εξοπλιστικά, που δεν εμπλέκει μόνον τον Βενιζέλο, αλλά και τον Μεϊμαράκη.

Συνέχεια για τους νεοταξίτικους σχεδιασμούς. Στις ΗΠΑ, Εβραιοαφρικάνος μήνυσε Μουσείο για «ρατσισμό». Ο πίνακας που δείχνει ξανθό τον Χριστό τού προκάλεσε «ψυχολογικό τραύμα». Ο άνδρας, εβραϊκής και αφρικανικής καταγωγής από το Μανχάταν, μήνυσε το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης και την πόλη της Νέας Υόρκης, επειδή θεωρεί ότι στο μουσείο εκτίθενται «αντισημιτικά, ρατσιστικά και προσβλητικά έργα τέχνης».

Πάμε Γερμανία: Εταιρεία πουλά παρθενικούς υμένες σε μουσουλμάνες και θησαυρίζει! Κοστίζει μόνο 49,50 ευρώ. Η εταιρεία, που κατασκευάζει τεχνητούς παρθενικούς υμένες, γνωρίζει μεγάλη αύξηση των πωλήσεών της μετά την εισροή χιλιάδων μουσουλμάνων προσφύγων στην χώρα.

Με στόχο την εξαπάτηση των μελλοντικών τους συζύγων, πολλές μουσουλμάνες που δεν έλαβαν υπόψη τι λέει το Κοράνι περί παρθενίας, την απόλεσαν και ο τεχνητός υμένας έρχεται για αντικατάσταση. Περιέχει και τεχνητό αίμα υπό μορφή πούδρας, το οποίο με κάποιο τρόπο υγροποιείται, την κατάλληλη στιγμή (Για τις πολύ-πολύ ζωηρές, και για να μη αλλάζουν συχνά υμένα, αν είχα χρήματα θα ίδρυα εταιρία κατασκευής υμένων με φερμουάρ).

Δεν καταλαβαίνω την έκφραση λύπης του ΣΥΡΙΖΑ για τον ξυλοδαρμό ενός ακόμη βουλευτή -πάντα της αντιπολίτευσης- από τα καλόπαιδα των Εξαρχείων. [Με τους συμπολιτευόμενους (Βαρουφάκη, Σκουρλέτη) αρκούνται σε έντονη μεν, αλλά ακαδημαϊκή συζήτηση]. Οι σημερινοί υπουργοί υπό τον Τσίπρα, δεν ήσαν στο Σύνταγμα και απαιτούσαν «να καεί, να καεί η πο@@@@α η Βουλή»; Αυτό κάνουν τα παιδιά.

Βαριές καταγγελίες του Οδ. Κωνσταντινόπουλου κατά υπουργών, για επενδύσεις σε funds που αναμίχθηκαν στην ανακεφαλαίωση των τραπεζών, αλλά και ονομαστικώς κατά του Τσιρώνη, ότι παρέχει στήριξη σε επιχειρηματίες που ασχολούνται με τα απορρίμματα. Και διαβεβαίωσε ότι «να ξέρει ο κ. Τσιρώνης ότι δεν θα το αφήσουμε έτσι». Εδώ χρειάζεται ουσιαστική απάντηση, και όχι ως συνήθως την μπάλα στην εξέδρα.

Οι τουρκόψυχοι στην Θράκη έχουν ξεσαλώσει, αφού έχουν να κάνουν με «προοδευτική» διακυβέρνηση. Τουρκόγλωσση εφημερίδα της Θράκης δημοσιεύει άρθρο συνεργάτη της, όπου μεταξύ άλλων αναγράφεται: «Εμείς εδώ μπορούμε κι αναπνέουμε χάρη στην Τουρκία. Ο Θεός να φυλάξει, αν συμβεί κάτι στην Τουρκία, η κατάσταση μας εδώ θα είναι πολύ δύσκολη».