Skip to main content

Οι νέες υπηρεσίες Catering από το Makedonia Palace

Από Voria.gr
Με τις υπηρεσίες Catering το Makedonia Palace μεταφέρει τη γαστριμαργική του φιλοσοφία σε κάθε χώρο, ακόμη και στο σπίτι σας!

Σημείο αναφοράς και στις υπηρεσίες catering αποτελεί το γνωστό ξενοδοχείο Makedonia Palace. Το Makedonia Palace αγαπάει το φαγητό και με τις υπηρεσίες Catering μεταφέρει τη γαστριμαργική του φιλοσοφία σε κάθε χώρο, ακόμη και στο σπίτι σας! Αντιμετωπίζει κάθε εκδήλωση, με το ίδιο πάθος για άριστη ποιότητα και άψογη εξυπηρέτηση, καλύπτοντας κάθε είδους ανάγκη.

«Από το ρομαντικό δείπνο για δύο στη βεράντα του σπιτιού σας ή στους πιο ιδιαίτερους και συναρπαστικούς χώρους, μέχρι την ανοιχτή κοινωνική δεξίωση στον κήπο σας. Από το πάρτι των μικρών ή μεγάλων φίλων μας, μέχρι τη Γαμήλια Δεξίωση των ονείρων σας. Από την τελετή εγκαινίων και το εταιρικό διάλειμμα καφέ στις εγκαταστάσεις σας, μέχρι τη συνεδριακή τελετή έναρξης και το επίσημο δείπνο. Από τις καθημερινές ανάγκες επαγγελματικής σίτισης, μέχρι τις πιο ιδιαίτερες, σύνθετες και ξεχωριστές επιθυμίες σας.

Με την πολυετή απαράμιλλη εμπειρία μας, τις πιο αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες, τις διαλεχτές αξεπέραστες γεύσεις και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, εγγυόμαστε την καλύτερη επίγευση μιας επιτυχημένης διοργάνωσης. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας εμπιστευτείτε την εκδήλωσή σας και εμείς θα προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας, ώστε να γευτείτε την επιτυχία μέσα από τα λαμπερά χαμόγελα των καλεσμένων σας!

Γιατί το Makedonia Palace είναι το σημείο αναφοράς και στις υπηρεσίες catering!»

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 897 470

Email: catering@makedoniapalace.gr
Site: http://www.makedoniapalace.com/wine-dine/el/catering