Skip to main content

Η «Ουλή των Ελλήνων» και η ατάκα του Βλαδίμιρου που έγραψε

Η «Ουλή των Ελλήνων», η ατάκα του Βλαδίμιρου που έγραψε και το παραμύθι για τα εγκλήματα των "καταπιεσμένων τζιχαντιστων".

Μέχρι στιγμής, οκτώ βουλευτές ανακάλυψαν ότι βρίσκονται, σύμφωνα με την ταυτότητά τους, στην «Ουλή» των Ελλήνων και όχι στην Βουλή. Έτσι γράφει… Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, η συνήθης απάντηση είναι «έλα μωρέ, ένα τυπογραφικό λαθάκι είναι, τι έγινε»! [Εδώ που τα λέμε, ίσως το «Ουλή των Ελλήνων», εκφράζει καλύτερα την κατάσταση]

Αποχώρησε η ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους από τον ΔΗΣΥ (το κόμμα του Ν. Αναστασιάδη) επειδή έχει έντονες διαφωνίες σχετικά με την πολιτική του κυβερνώντος κόμματος (της) για το Κυπριακό. Ο πρόεδρος της Κύπρου είναι τώρα πιο ελεύθερος να κάνει τις παραχωρήσεις στους Τούρκους που απαιτούν οι Βρετανοί, και συμφωνεί η Αθήνα.

«Έγραψε» η ατάκα για τους τζιχαντιστές του Βλαδίμηρου, όπως αποκαλεί τον Πούτιν ο Λιακόπουλος (λόγω φιλίας): «Η συγχώρεσή τους εναπόκειται στο Θεό, εγώ θα φροντίσω να τον συναντήσουν». Πρόκειται για νέας μορφής μεταφορική υπηρεσία, η οποία φαίνεται να λειτουργεί τέλεια.

Δεν υπάρχουν μόνον Αλβανοί τζιχαντιστές στη Συρία, αλλά και μισθοφόροι στην Ουκρανία. Πολεμούν κατά των φιλορώσων, έχοντας δημιουργήσει δύο αλβανικά τάγματα, τα οποία συνεργάζονται με ναζιστικές ομάδες, με το τάγμα της ‘Αζοφικής’ και με το τάγμα του ‘Δεξιού Τομέα’.

Αυτό το παραμύθι, ότι τα εγκλήματα των ισλαμιστών οφείλονται στην καταπίεση που δέχονται οι κοινότητές τους στις ευρωπαϊκές χώρες, ως πότε θα το ακούμε;. Όχι ότι δεν έχει βάση και αυτό, αλλά δεν είναι μόνον αυτό. Ο φανατισμός και η βλακεία (μαζί πάνε), δεν έχουν οικονομικά κίνητρα. Η δήμαρχος του Μόλενμπεκ στο Βέλγιο, θεωρούμενου φυτώριο τρομοκρατών, δήλωσε:

«Τα αδέλφια Αμπντεσλάμ ήταν καθημερινοί άνθρωποι. Δεν ήταν φτωχοί, δεν είναι ότι οι γονείς τους τούς μεγάλωσαν στην ανέχεια, στο δρόμο. Πήγαν σχολείο, βρήκαν δουλειά, και στην οικογένειά τους δόθηκε κατάλυμα. Παρόλα αυτά ριζοσπαστικοποιήθηκαν και μυήθηκαν στην τρομοκρατία».

Πόσοι από τους εδώ μπαχαλάκηδες με τα rolex, αλλά και καταδικασμένους ως τρομοκράτες έχουν οικονομικό πρόβλημα; Μήπως ζουν σε ανέχεια και οι ηθικοί αυτουργοί των τρομοκρατικών πράξεων, που χρησιμοποιούν ως εργαλεία τους «επαναστατημένους»;

Και Έλληνας πολίτης συριακής καταγωγής, βρίσκεται στη Συρία ως τζιχαντιστής. Ο 30χρονος έχει σπουδάσει στο παρελθόν σε ελληνικό ιδιωτικό πανεπιστήμιο και εργαζόταν σε επιχείρηση συγγενή του στην Αθήνα με παράρτημα και στη βόρεια Ελλάδα, όπου και ταξίδευε συχνά. Κανένα οικονομικό πρόβλημα. Κι όμως, έγινε κι αυτός φονιάς.

Διαβάστε το αποτέλεσμα της δίκης στο Λονδίνο ενός Σουηδού, του Bherlin Gildo, που κατηγορούνταν για τρομοκρατία στη Συρία. Η κατηγορία κατέρρευσε, αφού κατέστη σαφές ότι οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες είχαν εξοπλίσει τις ίδιες ομάδες ανταρτών, στις οποίες εντάχθηκε ο Σουηδός.

Αυτό υποστήριξε για τον κατηγορούμενο η υπεράσπιση, με την κατηγορούσα αρχή να εγκαταλείπει την υπόθεση, προφανώς για να αποφευχθεί αμηχανία στις μυστικές υπηρεσίες. Οι τζιχαντιστές είναι απαραίτητοι στο σύστημα, επειδή χωρίς «κακούς» οι «καλοί» δεν μπορούν να φοβίζουν τους λαούς για να υποκύπτουν.

Είχε υποσχεθεί ο Σκουρλέτης (10.2.2015): «Κατάργηση των αντεργατικών μνημονιακών ρυθμίσεων. Επαναφορά συλλογικών διαπραγματεύσεων και περιορισμός ευέλικτων μορφών απασχόλησης». Ξεχασιάρης, κι αυτός.