Skip to main content

Οι περιπολίες στα ελληνοσκοπιανά σύνορα και η εξέγερση στην Κόρινθο

Οι περιπολίες στα ελληνοσκοπιανά σύνορα, η εξέγερση λαθρομεταναστών στο κέντρο φιλοξενίας στην Κόρινθο και ένα ανεξήγητο γεγονός.

Εξέγερση λαθρομεταναστών είχαμε στο "κέντρο φιλοξενίας" της Κορίνθου, όταν περίπου 50 λαθρομετανάστες έκαψαν ένα κτίριο, κτύπησαν φρουρούς, έβαλαν φωτιά στα στρώματα και προχώρησαν σε διάφορες βιαιότητες.

Θα πει κανείς, και πού είναι η είδηση; Συνηθισμένα πράγματα. Η είδηση είναι ότι το γεγονός δεν το έμαθα ούτε από τα ελληνικά ΜΜΕ που δεν μετέδωσαν το παραμικρό, ούτε υπήρξε κάποια ανακοίνωση από δημόσιο φορέα. Η πληροφόρηση έγινε από το… ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti, μέσω του ανταποκριτή του στην Αθήνα Gennady Melnik, ο οποίος μετέδωσε όλα τα επεισόδια.

Την ίδια απόκρυψη γεγονότων που αφορούν αδικήματα λαθρομεταναστών έκαναν και οι Γερμανοί (με απόκρυψη και βιασμών), αλλά δεν μπόρεσαν να κρύψουν τα έκτροπα που έγιναν παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία.

«Πλήθος μεθυσμένων ανδρών "Αραβικής ή της Βόρειοαφρικανικής" προέλευσης επιτέθηκαν κατά των γυναικών "στη μέση της πόλης" γύρω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Κολωνίας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ήταν "μια απαράδεκτη κατάσταση"», σύμφωνα με τον Αρχηγό της Αστυνομίας Wolfgang Albers.

«Μέχρι στιγμής οι αρχές έχουν λάβει 60 καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης και μία για βιασμό. Το πλήθος, το οποίο αποτελούνταν από περίπου 1.000 άνδρες, επιτέθηκαν στον κόσμο στο κέντρο της πόλης, σε κάτι που ο Αρχηγός της Αστυνομίας περιέγραψε ως ένα "έγκλημα με μια εντελώς νέα διάσταση"». Αυτά…

Για όσους, ακόμη, δεν πίστεψαν ότι η Νέα Τάξη θα διαλύσει ΟΛΑ τα κράτη: «Μετά τη νίκη  των εθνικιστών "Για την Κορσική", του Gilles Simeoni, στις περιφερειακές εκλογές της 13ης Δεκεμβρίου 2015, οι Κορσικανοί εξετάζουν, μελλοντικά, το ενδεχόμενο διεξαγωγής ενός δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία του νησιού από τη Γαλλία.

Περιπολούν ήδη στα ελληνοσκοπιανά σύνορα, 31 Ούγγροι αστυνομικοί. Ο διοικητής δήλωσε, ότι οι Ούγγροι θα βοηθήσουν, επίσης, στην μετακίνηση των προσφύγων σε οχήματα ή στη μεταφορά τους σε θαλάμους με θέρμανση.

Η έρευνα της Κυπριακής Αστυνομίας κατέληξε σε εισήγηση για ποινική δίωξη του βουλευτή Ανδρέα Κυπριανού, αλλά ο Γενικός Εισαγγελέας είχε άλλη άποψη. Το αδίκημα ήταν ότι ο εν λόγω βουλευτής επιχείρησε να φωτογραφήσει βουλευτίνα… κάτω από την φούστα της!

Τον φωτογράφησε εκείνη που κάπνιζε παράνομα στην αίθουσα της Βουλής, αυτός την αποκάλεσε «τσουλάκι» και η βουλευτής τού είπε πως είναι «ανθρωπάκι και υπόκοσμος». Μας ξεπέρασαν οι κουμπάροι.

Κάποιοι κρέμασαν γουρουνοκεφαλή στην είσοδο των γραφείων του φιλοτουρκικού κόμματος Δικαιωμάτων και Ελευθεριών (HOH) στην Σόφια. Είναι γνωστό πως στην Βουλγαρία συχνά αφήνονται γουρουνοκεφαλές, κοιλιές ή και εσωτερικά όργανα γουρουνιού σε τζαμιά, σε βακούφια Τούρκων, σε επιχειρήσεις και σπίτια τους.

Ανεξήγητο γεγονός. Το 2015 έσπασε ρεκόρ το ρεύμα φυγής Εβραίων από την Ευρώπη και την Β. Αμερική προς το Ισραήλ. Ο αριθμός των Εβραίων που μετοίκισαν στο Ισραήλ είναι ο μεγαλύτερος εδώ και δώδεκα χρόνια και δείχνει πως ή κάτι περιμένουν, ή κάτι προσπαθούν να αποφύγουν, παρ’ όλο που η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή είναι εκρηκτική και ανά πάσα στιγμή μπορεί να υπάρξουν ανυπολόγιστες συνέπειες και στο Ισραήλ.