Skip to main content

Οι περιπολίες του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και η ζημιά στον τουρισμό

Οι περιπολίες του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, η ένοπλη φύλαξη των ελληνοαλβανικών συνόρων από Αλβανούς και Ιταλούς και η ζημιά στον τουρισμό λόγω προσφυγικού.

Δεν καταλαβαίνω γιατί γκρινιάζουν κάποιοι, επειδή παρά την περιπολία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, την οποία ο Καμμένος θεωρούσε πανάκεια για το προσφυγικό, οι λαθρομετανάστες εξακολουθούν να έρχονται κατά χιλιάδες. Ο Πάνος, σίγουρα θα έχει την απάντηση, προσαρμοσμένη στη μόνιμη τακτική της παραπλάνησης που ακολουθεί η κυβέρνηση. Ότι, δηλαδή, μπορεί να ήρθαν σε μια μέρα 3.000 λαθρομετανάστες, αλλά αν δεν ήταν το ΝΑΤΟ να φοβηθούν, θα έρχονταν 6.000. Άρα, καλώς ήλθε.

Εκείνο που δεν θα πει ο Πάνος και η «Πρώτη φορά Αριστερά» φιλονατοϊκή κυβέρνηση, είναι ότι το ΝΑΤΟ πεντάρα δεν δίνει για τους λαθρομετανάστες, αλλ’ επιβεβαιώνει ότι όλη η ιστορία της παρουσίας εδώ είναι επειδή τους παραμπήκαν στο ρουθούνι οι Ρώσοι που κάνουν την διαδρομή Μαύρη Θάλασσα - Αιγαίο - Μ. Ανατολή, πιο συχνά κι από το δρομολόγιο Ν. Σταθμός - Χαριλάου. Και με σύγχρονα μεταφορικά μέσα.

Το Πανεπιστήμιο που βράβευσε τον δόκτορα πρωθυπουργό μας για τις εκπληκτικές επιδόσεις του στην Πολιτική Οικονομία, γνωστές στην Οικουμένη ως παράδειγμα προς αποφυγήν, είναι αυτό που επιχειρούσε ο Καραθοδωρή να λειτουργήσει στην Σμύρνη. Δεν μπόρεσε λόγω του «συνωστισμού». Αμέσως ο Κεμάλ έδωσε εντολή να ξεκινήσει η λειτουργία του υπό τουρκική εποπτεία. Οι κουτοπόνηροι Ασιάτες, αυτό επέλεξαν, για να μας δείξουν ότι αυτοί μπόρεσαν, εκεί που δεν μπορέσαμε εμείς.

Ένοπλοι Ιταλοί θα περιπολούν μαζί με ένοπλους Αλβανούς στην ελληνοαλβανική μεθόριο. Ακριβώς όπως έκαναν και το 1940, όταν από κοινού οι δύο χώρες επιτέθηκαν κατά της Ελλάδας. Πάντα βέβαια η Αλβανία ήταν προτεκτοράτο της Ιταλίας [με αναγραφή στον ιταλικό προϋπολογισμό κονδυλίου για την Αλβανία, ακόμη και τότε που κυβερνούσε ο στυγνός δικτάτορας και φίλος του Γλέζου, Ενβέρ Χότζα].

«Το καθαρό μήνυμα είναι ότι αν δεν αλλάξει η εικόνα στην Ειδομένη με ανθρωπιά και πειθαρχία, η ζημιά στον τουρισμό κάθε μέρα θα αυξάνει γεωμετρικά», δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, όπως δημοσίευσε η Voria.gr.

Λένε κάποιοι, πως μόνον τα δύο-τρία νησιά θα έχουν πρόβλημα. Αυτό είναι αφελές. Γνωρίζει ο ξένος τουρίστας ότι υπάρχει άλλη εικόνα στην Άνδρο ή την Πάρο; Βλέπει τις εικόνες στην οθόνη της τηλεόρασης ότι γίνεται χαμός στα νησιά, βλέπει τις χιλιάδες αποκλεισμένους στην Ειδομένη, τι γνώμη θα σχηματίσει για την χώρα; Κι ενώ έπρεπε να εκτιναχθεί στα ύψη ο αριθμός των τουριστών, ο κύριος όγκος των Ρώσων κατευθύνεται στην Ισπανία.

Ο μεγάλος αριθμός προσφύγων οδήγησε την Γερμανία σε κατάρτιση προγραμμάτων ενσωμάτωσης. Προσέξτε… Όχι ενσωμάτωσης των προσφύγων στην γερμανική κοινωνία, αλλά των Γερμανών στον τρόπο ζωής των μουσουλμάνων.

Δεν είναι πλάκα. Στην περιοχή Altona του Αμβούργου δημιουργήθηκε ένα «έργο τέχνης», όπως το χαρακτήρισαν, που είναι «στρατόπεδο για ένα ψυχολογικό πρόγραμμα ένταξης για Γερμανούς στο προσφυγικό κύμα». Να μάθουν δηλαδή πώς ζουν οι μουσουλμάνοι και να προσαρμοστούν [οι Γερμανοί!].

Η γερμανική Δικαιοσύνη αποκάλυψε ότι η Γερμανία πούλησε στους Τούρκους υποβρύχια δωροδοκώντας αξιωματούχους [παλιά μου τέχνη κόσκινο, για τους Γερμανούς]. Τούρκοι βουλευτές ζητούν να βρεθούν αυτοί που εισέπραξαν «μίζες» και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Λεπτομέρεια: Τις αποφάσεις για αγορά οπλισμού, τις λαμβάνει η Επιτροπή Υλοποίησης Αμυντικής Βιομηχανίας (SSİK), με επικεφαλής τον πρωθυπουργό… άρα τότε τον Ερντογάν.