Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018
x

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΡΜΠΙΝ ΜΕ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ - ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ο Βρετανός πολιτικός εξέφρασε την αλληλεγγύη του στο έργο της ελληνικής κυβέρνησης και τη στήριξη των ελληνικών θέσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο

Συνάντηση με τον Τζέρεμι Κόρμπιν και τον «σκιώδη» υπουργό Οικονομικών του κόμματος, Τζον Μακ Ντόνελι, είχε σήμερα στο Λονδίνο η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου.

Στη διάρκεια της συνάντησης η κ. Αχτσιόγλου ενημέρωσε την ηγεσία του κόμματος των Εργατικών για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, τις διαπραγματεύσεις με τους ευρωπαϊκούς Θεσμούς και το ΔΝΤ και την υλοποίηση του "παράλληλου προγράμματος" της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κόρμπιν εξέφρασε την αλληλεγγύη του στο έργο της ελληνικής κυβέρνησης, τη διάθεσή του για περαιτέρω συνεργασία και στήριξη των ελληνικών θέσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η υπουργός Εργασίας θα μιλήσει σήμερα το απόγευμα σε εκδήλωση που διοργανώνει το «Greece Solidarity Campaign» στη Βουλή των Κοινοτήτων, με τη συμμετοχή βουλευτών των κομμάτων των Εργατικών, του Scottish National Party, του Plaid Cymru Party of Wales και των Πρασίνων αλλά και μελών συνδικαλιστικών οργανώσεων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ