Skip to main content

Η προπαγάνδα της «πρώτη φορά Αριστερά» και το σχέδιο για τη δραχμή

Η προπαγάνδα της «πρώτη φορά Αριστερά», το σχέδιο των «αποστατών» του ΣΥΡΙΖΑ για δραχμή και η συνεργασία με την Τουρκία για το μεταναστευτικό.

Οι «προεδρικοί» του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούν τους αποστάτες ότι δουλεύουν για επιβολή της δραχμής. Μα, επί έξι μήνες αυτό δεν έκανε η κυβέρνηση; Τόσο με τα σχέδια Μπαρουφάκη, όσο και με τις κωλυσιεργίες από ελληνικής πλευράς, εκεί οδηγούμασταν. Κι αν δεν συνέβαινε κάτι, που έκανε τον Τσίπρα να βγάλει άφθες στο στόμα, ο Λαφαζάνης θα δικαιωνόταν.

Η προπαγάνδα της «πρώτη φορά Αριστερά» επί τέσσερα χρόνια παραπλανούσε τον λαό, λέγοντας ότι τα δάνεια δεν πάνε σ’ εμάς, αλλά στις Τράπεζες, υπονοώντας, ότι χατιρικά ευνοούνται οι τραπεζίτες. Τώρα γλύφει εκεί που έφτυνε. Αλλά δεν έχει και την εντιμότητα, να εξηγήσει σε όσους δεν κατάλαβαν, τι σημαίνει το κλείσιμο μιας Τράπεζας.

Οι μικρές επιχειρήσεις που φοροδιαφεύγουν, με τα ελάχιστα ποσά, πάλι μέσα στην Ελλάδα θα τα ξοδέψουν και θα κινηθεί το χρήμα. Με τις μεγάλες κομπίνες, εταιρίες μαϊμού, όφσορ σε περίεργα νησιά, και άλλα μυστήρια, εκεί θα γίνει κάτι;

Ως προς την πάταξη του λαθρεμπορίου καυσίμων… καλά! Δεκαετίες τώρα, τα ίδια λόγια. Άσε που με το νέο νόμο, ευνοείται το λαθρεμπόριο. Και το τραγικό είναι πως όλοι γνωρίζουν ποιοι είναι οι μεγαλο-λαθρέμποροι, αλλά συλλαμβάνουν τον βενζινά. Επειδή δεν έχει πίσω του ισχυρούς, πολύ ισχυρούς εξωθεσμικούς προστάτες.

Ο μισθός 100 Ελλήνων πιλότων μαζί, είναι ίσος με τον μισθό ενός συμβούλου του Μπαρουφάκη. Να αναλογισθούμε τι έργο προσφέρουν οι πιλότοι, και τι έργο δεν προσφέρει η περίεργη ακριβοπληρωμένη παρέα του Μπαρουφάκη; Και μιλάμε για τους καλύτερους πιλότου του κόσμου!

Όταν βλέπω λαθρομετανάστες ή πρόσφυγες χωρίς οικογένεια, αναρωτιέμαι γιατί δεν θέλησαν να ενταχθούν στις νόμιμες δυνάμεις της χώρας τους, για να αμυνθούν στον εχθρό; Και τι μπορεί να περιμένει από αυτούς η όποια χώρα υποδοχής, όταν δεν υπερασπίζονται -ενώ μπορούν- την ίδια την πατρίδα τους; Θα αγαπήσουν την ξένη;

Να θυμούνται το όνομα, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, στον αγώνα με την Γκαμπάλα του Αζερμπαϊτζάν: Γιαβίντ Χουσεΐνοφ. Είναι ο ποδοσφαιριστής που μέσα στην Λεμεσό σήκωσε τουρκική σημαία, και που οι φίλοι του σκότωσαν Αζέρο δημοσιογράφο που καυτηρίασε το γεγονός.

Είπε ο Τσίπρας, ότι θα συνεργαστούμε με τους Τούρκους για την λαθρομετανάστευση. Καλά κρασιά. Αν δεν ξέρει τι σημαίνει τουρκική συνεννόηση, να αλλάξει επάγγελμα. Αν ξέρει και μας δουλεύει πάλι χοντρά, να αλλάξουμε εμείς χώρα. Άλλωστε το είπε ο Μπρεχτ: Αν την κυβέρνηση δεν την θέλει ο λαός, να αλλάξει λαό.

Ποιος είπε ότι δεν υπάρχουν ανοικτοί ορίζοντες για εξαγωγές; Ήδη εξάγουμε κουτάβια στην Γερμανία για… τους κτηνοβάτες! Όπου στον πολιτισμένο λαό του Σόιμπλε, η κτηνοβασία είναι νόμιμη. Τα σκυλιά πωλούνται γύρω στα 500 ευρώ, ενώ τα κουτάβια φτάνουν και τα 700 (υπάρχουν και κτηνοβάτες Γερμανοί «παιδόφιλοι»).

Καλά λένε ότι οι σφοδροί έρωτες δεν διαρκούν. Οι Podemos στην Ισπανία αποκηρύσσουν την Αριστερά λόγω… Τσίπρα. Σου λένε, έγιναν στην Ελλάδα τσίρκο, ας απομακρυνθούμε από αυτούς, μη έχουμε τα ίδια. Και μας έμεινε μόνον η Βενεζουέλα, Αλέξη μου. Χάσαμε και την Βόρεια Κορέα, που την παίρνει ο Λαφαζάνης, άς τα να πάνε!

Καλλισθένης