Skip to main content

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ-Αμφίβολος για ΠΑΟ ο Γλύκος, αιμάτωμα ο Κάνιας

Αύριο,ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 14:00 στην Τούμπα και στη συνέχεια θ'αναχωρήσει για τα Τρίκαλα όπου αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα για το κύπελλο

Σε συνθήκες πολικού ψύχους και υπό χιονόπτωση προπονήθηκαν σήμερα στη Νέα Μεσημβρία οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Η ομάδα γυμνάστηκε σε δύο γκρουπ με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί χθες κόντρα στον Ατρόμητο να κάνουν αποθεραπεία και αποκατάσταση.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, ο Παναγιώτης Γλύκος υποβλήθηκε σε υπερηχογραφικό έλεγχο από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Μανώλη Παπακώστα και φάνηκε ότι υπέστη μια διάταση στον προσαγωγό. Ο ποδοσφαιριστής το βράδυ θα υποβληθεί και σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να ξεκαθαριστεί ο χρόνος απουσίας του και να καταρτιστεί το πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες υπέστη έναν μυικό σπασμό στον προσαγωγό κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και αντικαταστάθηκε προληπτικά. Ο Δημήτρης Πέλκας αισθάνθηκε μικροενοχλήσεις στον δικέφαλο κι επίσης αντικαστάθηκε προληπτικά. Και οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να είναι στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας έχει ένα αιμάτωμα από χτύπημα στην κνήμη, ενώ ο Φακούντο Περέιρα επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Αύριο ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 14:00 στην Τούμπα και στη συνέχεια θ’ αναχωρήσει για τα Τρίκαλα όπου αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας.