Skip to main content

Η πρόταση του Στράτου Σιμόπουλου για τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Ο πρώην γ.γ. Υποδομών και στέλεχος της Ν.Δ., εκτιμά ότι οι πολλές υποψηφιότητες για το Δήμο δείχνουν ότι παραπαίει η δημαρχία Μπουτάρη.

Καλοδεχούμενες είναι οι υποψηφιότητες που έχουν ανακοινωθεί για τη διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς όλες έχουν θετικά χαρακτηριστικά, δήλωσε ο πρώην γενικός γραμματέας υποδομών και στέλεχος της ΝΔ κ. Στράτος Σιμόπουλος υπογραμμίζοντας ότι οι πολλές υποψηφιότητες μαρτυρούν ότι παραπαίει η δημαρχία Μπουτάρη.

Σε ό,τι αφορά στην απόφαση Καλαφάτη να μην είναι ξανά υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές το 2019, ο κ. Σιμόπουλος υποστήριξε ότι το μέλλον θα δείξει αν έκανε καλά και αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο δυνατή θα είναι η αντιπολίτευση των «Εντάξει» στον κ. Μπουτάρη και στην «Πρωτοβουλία», που κάνουν πλέον κακό στην πόλη.

Ο κ. Σιμόπουλος, που όπως δήλωσε σε δημοσιογράφους, δεν έχει φιλοδοξίες για το Δήμο, πιστεύει ότι όλοι θα πρέπει να συστρατευθούν με τον υποψήφιο που θα είναι απέναντι στο Μπουτάρη και θα έχει κοινωνική, πολιτική και επαγγελματική δυναμική.