Skip to main content

Η πρώτη μαρτυρία της αρχιλοχία Βασιλικής Πλεξίδα για το δυστύχημα

Η γυναίκα νοσηλεύεται στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, με κάταγμα λεκάνης και χτυπήματα σε χέρια, πόδια και αυχένα.

Την πρώτη της κατάθεση μετά το χθεσινό δυστύχημα με τη συντριβή του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο έκανε η Βασιλική Πλεξίδα, όπως μεταδίδει το Έθνος.

«Πετούσαμε χαμηλά όταν πέσαμε σε ομίχλη. Η ορατότητα ήταν άκρως περιορισμένη έως μηδενική. Το ελικόπτερο ακούμπησε στα καλώδια της ΔΕΗ και έχασε την ισορροπία του. Ολα έγιναν σε κλάσμα του δευτερολέπτου. Με την πρόσκρουση στο έδαφος έχασα τις αισθήσεις μου και όταν ύστερα από αρκετή ώρα τις ξαναβρήκα ήταν να σαν να ξυπνούσα ύστερα από ένα εφιαλτικό όνειρο, όμως με αφόρητους πόνους σε όλο μου το σώμα».

Η αρχιλοχίας νοσηλεύεται στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, με κάταγμα λεκάνης και χτυπήματα σε χέρια, πόδια και αυχένα. Υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και εισήχθη προληπτικά στην εντατική μονάδα, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιον κίνδυνο. Στο πλευρό της βρέθηκαν από χθες το μεσημέρι οι γονείς της από τα Τρίκαλα, που κάνουν λόγο για θαύμα, όπως και ο σύζυγός της από τον Βόλο.