Μιά ξεχωριστή βραδιά γαστρονομικής περιήγησης στις ρίζες της Θεσσαλονικιώτικης κουζίνας και στο πώς αυτή διαιωνίζεται μέχρι σήμερα ετοιμάζουν την Τετάρτη 27 Ιουνίου, η ομάδα του εστιατορίου Thria και ο σεφ Δημήτρης Τασιούλας, στο πλαίσιο της ανάπτυξης του γαστρονομικού τουρισμού της πόλης.
Οι εκλεκτοί καλεσμένοι θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν έξι διαφορετικά πιάτα, από το νέο ειδικά μελετημένο και εμπνευσμένο menu, που συνοδεύονται από κρασιά έξι διαφορετικών οινοποιείων της Β. Ελλάδος.
Μία πανδαισία γεύσεων στον γνωστό γευστικό προορισμό, το εστιατόριο Thria, που έρχεται να σου αλλάξει γνώμη για την γεύση, το γούστο, την άποψη για την καλή κουζίνα.
Κρατήσεις Απαραίτητες: Τ. 2310821120 | Thria Restaurant
Μαρίας Κάλλας 1| Nέα Παραλία Θεσσαλονίκης
Μενού
Καλωσόρισμα
Ταρτάρ γαρίδας με παπαρουνόσπορο και παλαιωμένο τσίπουρο
Μελιτζάνα,
μούς ταχίνι - γιαούρτι, καρύδια, αποξηραμένα φρούτα
Μπύρα Septem, Premium Red Ale
Ο μεζές της Θεσσαλονίκης: Σέσκουλα με μους ταραμά, παλαμίδα μαρινε και αυγοτάραχο.
Οινοποιείο Κεχρή, ¨Αφρός¨ Ρετσίνα Ροδίτης
Σκουμπρί φρέσκο - σαγανάκι
σαλικόρνια, σπαράγγια, φρέσκια τρούφα
Κτήμα Γεροβασιλείου, Chardonnay
Μπαρμπούνια, μαρμελάδα ντομάτα, κρίταμο.
Κτήμα Αργυρού, Σαντορίνη Ασύρτικο
Φρέσκος μπακαλιάρος με χόρτα φρικασέ, αφρό από το ζωμό του & τσιπς από την πέτσα του
Κτήμα Άλφα, Sauvignon Blanc
Πορτοκαλόπιτα με κρέμα από υποβρύχιο με μαστίχα Χίου και παγωτό τριαντάφυλλο
Οινοποιείο Δουλουφάκη, Malvasia di Candia aromatica - Οίνος φυσικώς γλυκύς
Κόστος 40 ευρώ / άτομο