Skip to main content

Οι ρίζες της Θεσσαλονικιώτικης κουζίνας στο Thria Restaurant

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν έξι διαφορετικά πιάτα, από το νέο ειδικά μελετημένο και εμπνευσμένο menu.

Μιά ξεχωριστή βραδιά γαστρονομικής περιήγησης στις ρίζες της Θεσσαλονικιώτικης κουζίνας και στο πώς αυτή διαιωνίζεται μέχρι σήμερα ετοιμάζουν την Τετάρτη 27 Ιουνίου, η ομάδα του εστιατορίου Thria και ο σεφ Δημήτρης Τασιούλας, στο πλαίσιο της ανάπτυξης του γαστρονομικού τουρισμού της πόλης.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν έξι διαφορετικά πιάτα, από το νέο ειδικά μελετημένο και εμπνευσμένο menu, που συνοδεύονται από κρασιά έξι διαφορετικών οινοποιείων της Β. Ελλάδος.

Μία πανδαισία γεύσεων στον γνωστό γευστικό προορισμό, το εστιατόριο Thria, που έρχεται να σου αλλάξει γνώμη για την γεύση, το γούστο, την άποψη για την καλή κουζίνα.

Κρατήσεις Απαραίτητες: Τ. 2310821120  | Thria Restaurant
Μαρίας Κάλλας 1| Nέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Μενού

Καλωσόρισμα
Ταρτάρ γαρίδας με πα­παρουνόσπορο και παλαιωμένο τσίπουρο

Μελιτζάνα,
μούς ταχίνι - γιαούρτ­ι, καρύδια, αποξηραμ­ένα φρούτα
Μπύρα Septem, Premium Red Ale

Ο μεζές της Θεσσαλονίκης: Σέσκουλα με μο­υς ταραμά, παλαμίδα μαρινε και αυγοτάραχ­ο.
Οινοποιείο Κεχρή, ¨Αφρός¨ Ρετσίνα Ροδίτης

Σκουμπρί φρέσκο - σαγ­ανάκι
σαλικόρνια, σπαράγγι­α, φρέσκια τρούφα
Κτήμα Γεροβασιλείου, Chardonnay

Μπαρμπούνια, μαρμελάδα ντομάτα, κρίταμο.
Κτήμα Αργυρού, Σαντορίνη Ασύρτικο

Φρέσκος μπακαλιάρος με χόρτα φρικασέ, αφ­ρό από το ζωμό του & τσιπς από την πέτσα του
Κτήμα Άλφα, Sauvignon Blanc

Πορτοκαλόπιτα με κρέ­μα από υποβρύχιο με μαστίχα Χίου και παγ­ωτό τριαντάφυλλο
Οινοποιείο Δουλουφάκη, Malvasia di Candia aromatica - Οίνος φυσικώς γλυκύς

Κόστος 40 ευρώ / άτομο