Skip to main content

Οι selfies του Κυριάκου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (φωτο+video)

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής στην πόλη και θα πραγματοποιήσει συνάντηση με κομματικά και τοπικά στελέχη της ΝΔ.

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης κατέβηκε από το αυτοκίνητό του στο Πάνθεον και συνοδεία λίγων στελεχών από το επιτελείο του και τον Φάνη Παπά, τον μόνο Θεσσαλονικιό, περπάτησε την Τσιμισκή, χαιρέτισε κόσμο και εργαζόμενους από τα καταστήματα για να καταλήξει στην Αριστοτέλους.

Μόλις πλησίασε στον κινηματογράφο Ολύμπιον, πλήθος κόσμου έσπευσε να τον χαιρετίσει και να του πει δύο κουβέντες. Στελέχη και πολιτευτές που είναι συγκεντρωμένοι στο καφέ του Ολύμπιον έδωσαν μάχη για μια φωτογραφία μαζί του.

Ο ίδιος μάλιστα δεν έκρυψε τον θαυμασμό του προς την Έλενα Ράπτη, στην οποία είπε αστειευόμενος: «Φωτιά στα κόκκινα».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πραγματοποιεί συνάντηση με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε κεντρικό καφέ μπαρ της πόλης.

Στη συνάντηση παρευρίσκονται, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Θεόδωρος Καράογλου, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης, Έλενα Ράπτη, Κατερίνα Μάρκου, ο ευρωβουλευτής, Θοδωρής Ζαγοράκης, ο γραμματέας του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρόεδρος της Διοικούσας, Αντώνης Γυφτόπουλος, η πρώην πρόεδρος της Διοικούσας, Βίκυ Ευταξά, η Βίκυ Νάκου, γνωστό στέλεχος της ΝΔ της πόλης, όλοι οι υποψήφιοι της λίστας του Σεπτεμβρίου του 2015, οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Θανάσης Εξαδάκτυλος και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Στη συνέχεια ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόκειται να πραγματοποιήσει συνάντηση σε γειτονικό ξενοδοχείο με δημοσιογράφους, ενώ το βράδυ θα συναντηθεί σε κεντρικό μπαρ της πόλης στελέχη της ΟΝΝΕΔ, για να συζητήσει μαζί τους θέματα της νεολαίας.