Skip to main content

Οι selfies Τσίπρα και Ζάεφ πριν την υπογραφή της συμφωνίας

Οι δύο πρωθυπουργοί ανέβασαν φωτογραφίες στα social media συνοδευόμενες από μηνύματα ικανοποίησης για την υπογραφή της συμφωνίας.

Φωτογραφίες, συνοδευόμενες από μηνύματα για την υπογραφή της συμφωνίας ανέβασαν σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ο Ζόραν Ζάεφ.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός κατά το ταξίδι του προς το χωριό Ψαράδες των Πρεσπών, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μία seflie με τον ίδιο σε πρώτο πλάνο και την ελληνική αντιπροσωπεία στο βάθος, μία άποψη από το πιλοτήριο αλλά και μία φωτογραφία του τοπίου.

«Στις Πρέσπες, στο Τριεθνές, στο δικό μας ραντεβού με την ιστορία. Ένα σημείο που έχουν διασχίσει νικητές και ηττημένοι της ιστορίας», έγραψε.

Από την πλευρά του ο κ. Ζάεφ ανέβασε μία selfie από το σκάφος που τον μετέφερε στους Ψαράδες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την υπογραφή της συμφωνίας.

«Τολμήσαμε, γιατί θέλουμε επιτυχίες, μακεδονικές επιτυχίες. Κάναμε μια επιλογή για το μέλλον. Ας ανοίξει στην Πρέσπα μια πορεία προς το ευρωπαϊκό μας μέλλον», αναφέρει ο κ. Ζάεφ που εμφανίζεται στη φωτό με τα μέλη της αντιπροσωπείας που τον συνόδευε.