Skip to main content

Οι στίχοι του ράπερ που ξεθώριασαν και το λάθος του ΣΥΡΙΖΑ

Οι στίχοι του ράπερ που ξεθώριασαν, αυτά που δεν κατάλαβαν οι Συριζαίοι, ο αφελληνισμός της Παιδείας και η νέα θεωρία των Σκοπιανών

«Έλα πάλεψε μαζί μας στο δρόμο της φωτιάς / για κάθε ένα ρουσφέτι που ζητάει τη σιωπή σου», τραγουδούσε ο ράπερ και νυν γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. Ξαφνικά, ξεθώριασαν οι στίχοι και ο Ιάσονας Σχινάς-Παπαδόπουλος, φρόντισε ώστε ο αδελφός και η μητέρα του να «βολευτούν» άμεσα στο πρωθυπουργικό γραφείο και στο υπουργείο Υγείας.

Ο δε πατέρας εργάζεται στο ρ/σ του ΣΥΡΙΖΑ. Και μία φίλη του γραμματέα, διορίστηκε και εκείνη ως μετακλητή υπάλληλος στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας. Το ρουσφέτι το έκαναν επιστήμη. Με ταχύτητα αστραπής ξεπέρασαν σε παλαιοκομματισμό όλους τους προηγούμενους.

Τι μαθαίνουμε από τον τουρκικό Τύπο; Ότι ο Τ/κ ηγέτης Ακιντζί δήλωσε πως το κεφάλαιο του «περιουσιακού» στην Κύπρο είναι ένα θέμα που θα επιλυθεί σε συνεδρίαση που θα συμμετάσχουν και οι εγγυήτριες χώρες. Πότε αποφάσισε η ελληνική κυβέρνηση να συμμετάσχει σε τέτοια διάσκεψη, ενώ υποστηρίζει συνεχώς ότι πρέπει να τελειώνει η ιστορία με τις εγγυήτριες δυνάμεις;

Το μεγάλο λάθος του ΣΥΡΙΖΑ είναι, ότι πιστεύει πως αυτοί που τον ψήφισαν θα συνεχίσουν να τον ψηφίζουν. Ο λαός έχει καταλάβει πολύ γρήγορα τι σημαίνει «Αριστερή πολιτική» [για την ταχύτητα, φρόντισε η ίδια η ανεπάρκεια του πρωθυπουργού και των συνεργατών του], αλλά έχει καταλάβει επίσης ότι μόνον ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εφαρμόσει αντιλαϊκή πολιτική, όπως επιτάσσουν οι δανειστές (που θα έπαιζε νταούλι και θα τους χόρευε).

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έπεσαν, ακριβώς γιατί τα ίδια μέτρα με ευνοϊκότερες επιπτώσεις, δεν μπορούσαν να τα πάρουν με τους Τσιπραίους, Λαφαζαναίους, αλλά και κουκουλοφόρους στους δρόμους, απέναντί τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταλάβει την πραγματική βούληση του λαού, όταν τελειώσουν οι ψηφοφορίες.

Και δεν κατάλαβαν επίσης οι ΣΥΡΙΖΑίοι, ότι οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν αυτούς που τους βολεύουν στη δεδομένη στιγμή και μετά τους στίβουν σα λεμόνι, αφού κάνουν την βρόμικη δουλειά. Δεν τους τα έμαθαν αυτά οι ινστρούχτορες;

Φίλης και Λιάκος προχωρούν στον αφελληνισμό της ελληνικής Παιδείας. Μεταξύ άλλων απέκλεισαν και τον Επιτάφιο του Περικλέους από τα βιβλία Λυκείου. Το κείμενο δηλαδή, στο οποίο διατυπώνονται με ευκρίνεια ηθικές, κοινωνικές και δημοκρατικές αξίες, απαραίτητες για τον σύγχρονο άνθρωπο.

Καταλαβαίνω την σκοπιμότητα του μέτρου, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ αδιαφορεί πλήρως για τον σύγχρονο άνθρωπο, έχοντας στο μυαλό του τον Σοβιετικό πολίτη. Ως εκ τούτου Περικλής και Θουκυδίδης βλάπτουν τον στόχο.

Ε, ναι… «Προοδευτικοί» υπάρχουν παντού, και μερικές φορές υπερτερούν σε εμπνεύσεις των δικών μας. Η εταιρία Hot Octopuss, που φτιάχνει sex toys, έστησε στην Times Square της Νέας Υόρκης θάλαμο… αυνανισμού, όπου οι άντρες (γιατί μόνον οι άνδρες; ρατσιστικό δεν είναι;)… μπορούν -σύμφωνα με την εταιρία- «να πάνε να εκτονωθούν από το στρες κατά τη διάρκεια μιας πιεστικής μέρας στη δουλειά».

Την πρωτοφανή θεωρία ότι ο μυθικός ήρωας, Κόναν ο βάρβαρος, (που έχει ενσαρκώσει κινηματογραφικά ο Άρνολντ Σβαρτσενέργκερ), ήταν Τούρκος, διατύπωσε ο Τούρκος ιστορικός και ερευνητής, στο πανεπιστήμιο Ατατούρκ, και σκότωνε τους Έλληνες!