Skip to main content

Η Θεσσαλονίκη στους 10 «καυτούς» ελληνικούς προορισμούς του Forbes

Tο περιοδικό, σε άρθρο του με τίτλο «10 Places You Need To Visit In Greece This Summer», κατατάσσει τη Θεσσαλονίκη στην τρίτη θέση της λίστας

Στην «καυτή» δεκάδα του Forbes για καλοκαιρινές διακοπές στις Ελλάδα, βρίσκεται η Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, το περιοδικό, σε άρθρο του με τίτλο «10 Places You Need To Visit In Greece This Summer», κατατάσσει τη Θεσσαλονίκη στην τρίτη θέση της λίστας, τoνίζοντας ότι υπάρχει ένα «βουνό ιστορίας» σε αυτή την πανέμορφη παραθαλάσσια μητρόπολη.

«Τα ρωμαϊκά και βυζαντινά μνημεία, η χριστιανική κληρονομιά (ο Απόστολος Παύλος έφερε το πρώτο μήνυμα του Χριστιανισμού εδώ) και η πλούσια και συναρπαστική εβραϊκή ιστορία», είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της πόλης, όπως μεταδίδει το Forbes.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχει πλήθος καλών εστιατορίων και καφέ, που «βάζουν επιτακτικά τη Θεσσαλονίκη στο πρόγραμμά σας».

Την πρώτη θέση στη λίστα κατέχει η Αθήνα, την οποία ακολουθεί η λίμνη Βουλιαγμένη, με κολακευτικά σχόλια και αντιπροσωπευτικό φωτογραφικό υλικό.

Την ίδια στιγμή η Μήλος, η Πάρος, η Κρήτη, η Κάρπαθος και η Κέρκυρα είναι κατά σειρά οι προτεινόμενοι από το «Forbes» νησιωτικοί προορισμοί για διακοπές τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο.

Οι δέκα «καυτοί» ελληνική προορισμοί του Forbes για το φετινό καλοκαίρι

1. Αθήνα
2. Λίμνη Βουλιαγμένης
3. Θεσσαλονίκη
4. Μήλος
5. Πάρος
6. Κρήτη (βόρειο τμήμα)
7. Κρήτη (νότιο τμήμα)
8. Κάρπαθος
9. Κέρκυρα
10. Αττική