Skip to main content

Η «βαριά» δήλωση Τόσκα και η ύπουλη αύξηση φόρων σε ποτά και τσιγάρα

Η «βαριά» δήλωση Τόσκα για τους μετανάστες, η ύπουλη αύξηση φόρων σε ποτά και τσιγάρα και ο πόλεμος στα... πιστολάκια που ξεκίνησε στη Βενεζουέλα.

Βαρυσήμαντη δήλωση, βαριά σαν σίδερο, που μόνο ένας Τόσκας μπορεί να κάνει: «Οι σημερινοί δαρμένοι είναι οι αυριανοί τζιχαντιστές». Οι Σκοπιανοί όμως έχουν άλλη ανάγνωση: «Οι χθεσινοί τζιχαντιστές, είναι οι σημερινοί δαρμένοι».

Για να καταλάβω καλέ μου Τόσκα, τόσο εύκολα γίνεται κανείς τζιχαντιστής; Και οι συνταξιούχοι, που έφαγαν τα ίδια δακρυγόνα από τα ελληνικά ΜΑΤ, θα έχουν κι αυτοί τέτοια εξέλιξη;

Και πες μου καλέ μου; Τι προτείνεις να κάνουν οι Σκοπιανοί που φυλάγουν τα σύνορα της πατρίδας τους; Δεν έχουν αυτοί Χριστοδουλοπούλου. Και άντε καλά, για τους "δαρμένους υποψήφιους τζιχαντιστές". Αλλά και την αλητοπαρέα των "ακτιβιστών" που τους ξεσηκώνουν, κι αυτούς πρέπει να χαϊδεύουμε;

Η κυβέρνηση με ύπουλο τρόπο αυξάνει τους φόρους στα ποτά και τα τσιγάρα και μετά κάνει ό,τι μπορεί για να φέρει τη χώρα σε τέτοιο χάος που πρέπει να πίνεις και να καπνίζεις για να το αντέξεις! Κι έτσι γεμίζει το δημόσιο ταμείο. Είδες μυαλό;

Η αντιπολίτευση κάνει λάθος που λέει ότι η κυβέρνηση είναι απούσα. Απεναντίας, παρούσα είναι. Και στην περίπτωση των λαθρομεταναστών, που τους συμβουλεύουν ιθαγενείς και αλλοεθνείς σύντροφοι των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, και στην καταστροφή της χώρας όπου σκοπίμως επιδιώκεται η διάλυση του αστικού κράτους, με την κατάργηση της ιδιοκτησίας και την πτώχευση των ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Αντί η ιδεολογία να υπηρετεί την πατρίδα, ένας ολόκληρος λαός υπηρετεί την αριστερίστικη ιδεολογία της κυβέρνησης.

Πόλεμο στα πιστολάκια μαλλιών εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, επειδή ξοδεύουν πολύ ρεύμα και ζημιώνει η οικονομία της χώρας. Προσέχω πάντα τις ειδήσεις από την Βενεζουέλα, για να ξέρω από πριν τι θα συμβεί στην Ελλάδα, μια και η Βενεζουέλα είναι η χώρα πρότυπο για τον Τσίπρα και τους ΣΥΡΙΖΑίους. Αυτή τους εμπνέει [και η Βόρειος Κορέα φυσικά, να μη το ξεχνάμε].

Δεν είναι μόνον αυτή η είδηση από την Βενεζουέλα. Αλλά και άλλη, που δείχνει την αντιδημοκρατική νοοτροπία των «προοδευτικών» που παριστάνουν τον δημοκράτη, αλλά βιάζουν την δημοκρατία. Είπε ο Μαδούρο: «Εάν η αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα κερδίσει στο μέλλον την προεδρία της χώρας, λαός και στρατός θα εξεγερθούν». Και γιατί τις κάνει τις εκλογές; Ας εξεγερθεί από τώρα ο στρατός να γλιτώσει και τα έξοδα..

Δημοψήφισμα που διεξήχθη στην Σερβία έδειξε ότι το 71,6% των πολιτών δεν επιθυμούν ένταξη της χώρας τους στην Ε.Ε. και ΝΑΤΟ, ενώ 11,2% απάντησε "ίσως". Παράλληλα, το 55,2 % επιθυμεί να διατηρηθούν οι παραδοσιακές φιλικές σχέσεις με τη Ρωσία.