Skip to main content

Η Volkswagen Επίσημος Χορηγός του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου

Η Kosmocar Επίσημος Εισαγωγέας των Επιβατικών και Επαγγελματικών αυτοκινήτων Volkswagen, θα «τρέξει» στον Protergia 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο

Την ταχύτητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια της Volkswagen θα έχει ο Protergia 6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου με την συμμετοχή περίπου 20.000 δρομέων από όλο τον κόσμο.

Με έναν στόλο 10 αυτοκινήτων Volkswagen στη διάθεση της διοργάνωσης και με το ηλεκτροκίνητο e-up! να συνοδεύει τον αγώνα ως όχημα χρονομέτρησης, η Kosmocar-Volkswagen στηρίζει ως Επίσημος Χορηγός τον μεγάλο αυτό αθλητικό θεσμό.

Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία συνεχίζει την έμπρακτη στήριξή της στους δύο μεγαλύτερους αθλητικούς θεσμούς της Βόρειας Ελλάδας, καθώς ήταν Επίσημος Χορηγός και στον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» του περασμένου Απριλίου. Οι δύο διοργανώσεις, οι οποίες πέραν του αθλητικού, έχουν κοινωνικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό, επιστημονικό, ιστορικό και τουριστικό χαρακτήρα, αποτελούν την εαρινή και τη φθινοπωρινή γιορτή της Θεσσαλονίκης.

Η Kosmocar Α.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας των Επιβατικών και Επαγγελματικών αυτοκινήτων Volkswagen, θα «τρέξει» στον Protergia 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης με τη δική της ομάδα δρομέων, την “VOLKSWAGEN RUNNING TEAM”, στην οποία θα πάρουν μέρος περίπου 250 φίλοι της μάρκας Volkswagen, καθώς και εργαζόμενοι του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Eμπόρων της Kosmocar.

Αναφερόμενος στη χορηγία του Protergia 6ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, ο κ. Θανάσης Κονιστής, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της Volkswagen, δήλωσε: «Κάθε μεγάλη αθλητική διοργάνωση σημαίνει πολλά για την Volkswagen, μια εταιρία που έχει στην κουλτούρα της αξίες αγωνιστικότητας και συνεχούς εξέλιξης, οι οποίες προωθούνται κατεξοχήν από τέτοιες δραστηριότητες. Επίσης, συνεχίζοντας την παράδοση της Volkswagen να πρωταγωνιστεί σε μεγάλα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα, ενισχύοντας από τη μια το μαζικό αθλητισμό στη χώρα μας, και από την άλλη προωθώντας τη συλλογικότητα, δεν χάνουμε ποτέ ανάλογες ευκαιρίες, όπως είχαμε κάνει και την άνοιξη  του 2017 με τον Διεθνή Μαραθώνιο ‘Μέγας Αλέξανδρος’. Οι συγκεκριμένες αθλητικές διοργανώσεις με το κύρος τους και την μαζική συμμετοχή προωθούν με δύναμη τέτοιου είδους μηνύματα».

Παράλληλα, ο κ. Κονιστής αναφέρθηκε στις ενέργειες που έχει προγραμματίσει η Volkswagen στο πλαίσιο της παρουσίας της στον «Νυχτερινό»:
«Με αφετηρία τη συμμετοχή μας στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο με την Ομάδα Volkswagen Running Team, που αριθμεί 250 δρομείς, κάνουμε ένα δυνατό κάλεσμα σε πελάτες και φίλους με προσωπικές προσκλήσεις, μέσω των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Kosmocar. Επίσης, τονίζουμε την δυναμική μας παρουσία στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο με ειδικό περίπτερο και προβολή των ηλεκτροκίνητων μοντέλων Volkswagen την ημέρα του αγώνα. Τέλος, τρέχουμε έναν Μεγάλο Διαγωνισμό για όλους με θέμα το ηλεκτροκίνητο e-up! και δώρο ένα διήμερο με το νέο e-up!»

Καταλήγοντας, ο Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της Volkswagen έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της μεγάλης διοργάνωσης της 14ης Οκτωβρίου:
«Το βασικό που θέλουμε να επικοινωνήσουμε στους φίλους της Volkswagen και σε όλους, είναι πρώτα απ’ όλα ένα δυνατό κάλεσμα συμμετοχής σε αυτό το μεγάλο αθλητικό και κοινωνικό γεγονός. Με κύρια μηνύματα την πίστη στον υγιή ανταγωνισμό μέσα από την αλληλεγγύη και την ομαδικότητα, και με στόχο τον Άνθρωπο, που πρέπει να είναι το κέντρο κάθε ανθρώπινης δραστηριότητας».

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Protergia 6ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, με τη δύση του ήλιου, περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο δρόμο (ώρα έναρξης 18:45) με αφετηρία επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (αρχή παραλιακής Λεωφόρου Νίκης) και τερματισμό στον Λευκό Πύργο, καθώς και τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (ώρα έναρξης 21:15), με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό επίσης στον Λευκό Πύργο.

O Protergia 6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με την συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τελεί  υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.