Skip to main content

Ειδικά μπουφάν σε αστυνομικούς της Τροχαίας δώρισε το ΣΑΣΘ

Η δωρεά των μπουφάν είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τους άνδρες της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, είπε ο Γιάννης Παλαιστής

Ατομικό εξοπλισμό για το προσωπικό της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, παρέδωσε σήμερα, σε ειδική τελετή στα γραφεία του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος του ΣΑΣΘ, Γιάννης Παλαιστής.

Ο κ. Παλαιστής παρέδωσε στον Διευθυντή Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Γιώργο Σουρβίνο, επτά ειδικά μπουφάν προστασίας των Αστυνομικών της Τροχαίας, παρουσία της αναπληρώτριας του κ. Σουρβίνου στο ΣΑΣΘ, Παρασκευής Παπαγεωργοπούλου.

Ο Πρόεδρος του ΣΑΣΘ, Γιάννης Παλαιστής, επισήμανε ότι «η δωρεά των μπουφάν είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τους άνδρες της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, σε αναγνώριση του πολύτιμου έργου που προσφέρουν, υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, στους κατοίκους μιας πόλης, η οποία αντιμετωπίζει σημαντικά κυκλοφοριακά προβλήματα. Χωρίς αστυνόμευση, όποιες πολιτικές και να εφαρμόσουμε για τη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών δεν μπορεί να είναι επιτυχημένες. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διεύθυνση Τροχαίας για την προσπάθεια που καταβάλει και για την αγαστή συνεργασία μας για την επίτευξη του κοινού μας σκοπού, που δεν είναι άλλος από τη βελτίωση του κυκλοφοριακού και την ενίσχυση της βιώσιμης αστικής κινητικότητας, ώστε τελικά η ποιότητα ζωής και η καθημερινότητα στη Θεσσαλονίκη να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα».