Skip to main content

Υδρογονάνθρακες: Υπογράφονται οι συμβάσεις για τρεις χερσαίες περιοχές

Ανάμεσα σε ΥΠΕΝ, ΕΛΠΕ και Energean Oil & Gas - Και οι δύο εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Την προσεχή Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η επίσημη υπογραφή των Συμβάσεων Μίσθωσης για τις τρεις χερσαίες περιοχές έρευνας και αξιοποίησης υδρογονανθράκων, Βορειοδυτική Πελοπόννησος, Άρτα-Πρέβεζα και Αιτωλοακαρνανία, ανάμεσα στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, τα ΕΛΠΕ και την Energean Oil & Gas.

Σύμφωνα με το ΥΠΕΝ, θα προηγηθεί στις 9.30 π.μ. η τελετή υπογραφής από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΛ.ΠΕ., Γρηγόρη Στεργιούλη των δύο Συμβάσεων για τις περιοχές, Βορειοδυτική Πελοπόννησος και Άρτα-Πρέβεζα.

Θα ακολουθήσει στις 11.30 π. μ. η τελετή υπογραφής από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Energean Oil & Gas, Μαθιό Ρήγα της Σύμβασης για την περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας.

Και οι δύο εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Λεωφόρος Μεσογείων 119, στο Αμφιθέατρο (ισόγειο).