Skip to main content

Ηelexpo sales για δέκα ημέρες στην αγορά της Θεσσαλονίκης

Νέος θεσμός από τον Εμπορικό Σύλλογο - Για πρώτη φορά σε ισχύ εκπτωτική περίοδος τις ημέρες που θα λειτουργεί η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Μια νέα εκπτωτική περίοδο στη διάρκεια της ΔΕΘ, με την ονομασία Helexpo Sales, εγκανιάζει φέτος ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, οι εμπορικές επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης μπορούν να διενεργήσουν εκπτώσεις από την Παρασκευή 8 έως την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017.

O Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης αποφάσισε και πρότεινε να οριστεί ως 3ο δεκαήμερο ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου, η περίοδος της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, γεγονός που αποδέχθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, θεωρώντας ότι η προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών στην πόλη μας, κατά την περίοδο της Δ.Ε.Θ., αποτελεί ιδιαίτερη ευκαιρία για την Αγορά της Θεσσαλονίκης, σ’αυτούς τους δύσκολους καιρούς, να αυξήσει την κατανάλωση και τον τζίρο των επιχειρήσεων, καλεί όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις να συμμετέχουν στις “HELEXPO SALES”, έναν νέο θεσμό για την Αγορά της πόλης μας, παρέχοντας τις καλύτερες τιμές, τις καλύτερες εκπτώσεις και ό,τι άλλο επιθυμούν στους καταναλωτές.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

«Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, στην οποία, φέτος, τιμώμενη χώρα είναι η Κίνα, αποτελεί τη μεγάλη ευκαιρία της Αγοράς μας, να δείξει το φιλόξενο πρόσωπό της στους επισκέπτες της» αναφέρει ο Σύλλογος και καλεί τα καταστήματα να εκμεταλλευθούν το νούμερο 82 στις φετινές εκπτώσεις καθώς είναι η 82η ΔΕΘ. Π.χ. προσφέρουμε 82 προϊόντα με έκπτωση, 82% έκπτωση σε ένα συγκεκριμένο προϊόν κ.λ.π.

Σημειώνεται πως αγορά του δήμου Θεσσαλονίκης είναι ανοιχτή την
ΚΥΡΙΑΚΗ 10/9/2017 (1η Κυριακή της ΔΕΘ) 11:00 – 18:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 17/9/2017 (2η Κυριακή της ΔΕΘ) 11:00 – 18:00